Zaklínač 3 jak utéct

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

xRandomx
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:

Zaklínač 3 jak utéct

Příspěvekod xRandomx » 07 říj 2015 19:07

Dobrý den,

mám problém, v zaklinači když chci něco ukrást, tak jdou po mě stráže a tak nějak se mi s nimi nechce bojovat, chci utéct, ale na to je potřeba přeskočit jednu díru, ale jakmile to ukradnu, tak vytáhnu meč a nejde mi přeskočit, místo toho do ní spadnu, i přesto že meč zandám, tak jsem pořád v tom bojovém módu a nepřeskočím to a spadnu, když jsem chvilku v tom boji, tak mi to hodí, že když podržím shift, začnu utíkat, ale to mě většinou zabijou, než se tak stane, takže zkouším shift držet hned jak vytáhnu meč, ale to se nic nestane, dokud mi to neukáže tu výuku, jak mám prostě hned po ukradení začít utíkat ? Abych to prostě mohl přeskočit, protože normálně bez boje jsem to zkoušel a přeskočit to jde.

Reklama
adavyp
člen BSOD týmu
Master Level 7
Master Level 7
Stav:

Re: Zaklínač 3 jak utéct

Příspěvekod adavyp » 10 říj 2015 22:34

Asi bych ti řekl, že je to nějaký bug.
Vůbec si nevybavuju, že bych měl přeskakovat nějakou díru? V rámci jakého questu to je?
Potřebujete poradit? Napište mi SZ.

"Non scholae, sed vitae discimus." - Seneca

xRandomx
Level 3
Level 3
Stav:

Re: Zaklínač 3 jak utéct

Příspěvekod xRandomx » 11 říj 2015 22:20

Není to bug, je to úkol, kdy se mám zeptat na něco zeptat a pak dostanu od toho velitele úkol zabít toho gryfa nebo jak se to zvíře jmenuje a když pak odcházím, tak jdu po mostě a mohu sejít normálně dolů a nebo jít dál na ten most a tam je pak díra v tom mostě a jde ji normálně přeskočit a před tou dírou v mostě jsou strážci a mají u sebe sud ve kterém jsou prachy, když je vezmu, tak pak mi to nejde přeskočit, prostě skočí přímo do ní... a nevím jak se mám prostě přepnout do módu, že nebojuji a normálně to přeskočit, protože on je prostě v tom bojovém módu...

Zpět na “Hry”