AC4- templářská zbroj. Vyřešeno
AC4- templářská zbroj.
Ahoj, nevíte prosím Vás, kdo jste hrál AC4, na jakém ostrové se nachází templářská zbroj? :) Ikonku na mapě se mi nedaří najít...
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: AC4- templářská zbroj.
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

Ahoj, díky, ale to video mi asi neřekne, na jakém ostrově je... :-/
Lenovo W540-i7-4900MQ 2,8GHz / Nvidia quadro K2100M 2GB / 16GB DDR3 / Windows 10 PRO # NVIDIA SHIELD TV PRO (2017) 500GB# Xbox One X#NVIDIA SHIELD K1 # Acer S1003#Xiaomi Mi A1
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

Hru jsem dohrál 2x a mám 3 možnosti:
Na jednom z těchto místech se nachází na 100%.
- nachází se na tvém ostrově, který jsi získal ke konci hry
nachází se na asasinském ostrově, kam tě zavedl tvůj kamarád, který je ve skutečnosti kamarádka
nachází se na ostrově, kde je laboratoř a magická věc, která dokáže sledovat lidi
Na jednom z těchto místech se nachází na 100%.
Re: AC4- templářská zbroj. Vyřešeno
Templářská? Ve tvém domě na svém ostrově :)
Ano, díky moc a omlouvám se za hodně opožděnou odpověd :) ano je na mém ostrově
, hrál jsme tu hru poprvé a přestal jsem se úplně orientovat, ostrovů je hodně, ale příběh bohužel krátký a mrzí mě, že skončil :(.