Odinstalovalo se mi samo CSGO? Vyřešeno
Odinstalovalo se mi samo CSGO?
Ahoj , dneska jsem zapl steam a bylo tam stahování aktualizace na CS:GO. Jenže jsem to v ten moment ani nezačal stahovat a vypl jsem steam a šel od pc pryč. Teď když se na steam připojím , tak mám v knihovně to cs:go šedou barvou , jako kdyby nebylo nainstalovaný. Jenže vidím že tam mám odehráno 9h. V čem by mohl být problém?
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
Re: Odinstalovalo se mi samo CSGO?
Zdravím,
nemáš to třeba nainstalovaný na externím disku? Zkus se taky podívat do Nastavení > Stahování > Složky knihovny, jestli tam máš umístění, kde je CS:GO.
nemáš to třeba nainstalovaný na externím disku? Zkus se taky podívat do Nastavení > Stahování > Složky knihovny, jestli tam máš umístění, kde je CS:GO.
Podle mě jednoduché. Počítač si vypnul v momentě, kdy se hra snažila aktualizace vyhledat/stáhnout/nainstalovat, takže je teď hra šedá, protože nemá potřebné data, aby se mohla spustit.
Zkusil bych kliknout pravým na hru a najít tam něco ve stylu: Vyhledat aktualizace atp...
Nebo můžeš zkusit možnost - Opravit.
Zkusil bych kliknout pravým na hru a najít tam něco ve stylu: Vyhledat aktualizace atp...
Nebo můžeš zkusit možnost - Opravit.
Naposledy upravil(a) HAFcool dne 24 říj 2015 19:09, celkem upraveno 1 x.
Externí disk nemám , ve složce Steamu mám normálně CSko stažený , je divný ještě že mi to ukazuje Naposled hráno : Dnes , když jsem klikl na csko že chci hrát ale pak tu tabulku hned zavřel.
Mám tam jen : Instalovat hru a další nějaký vlastnosti atd.
V tom případě to znova "nainstaluj", ono si to bude chvíli hledat existující soubory a dostahuje potřebné.
Ukazuje to cca 8 minut , což by tak na tu aktualizaci odpovídalo , ale neukazuje to rychlost stahování , jen Využití disku. Jak to dostahuje tak dám vědět , zatím díky.
Tak to skončilo a stahuje se mi celá hra znovu ..
Pokud se opravdu stahuje do tý samý složky, ve který byla předtím, tak opravdu nevím, co to způsobilo a proč se to stahuje znova.
Sakra já nevím co se to s tím steamem děje , před 5 minutama jsem to stahování pozastavil , teďka zase zapl a stahování dokončený ? Snad nějaká černá magie ..
No , tak teď to asi 5 minut píše : Přibližná doba stahování 0s. Já se z toho fakt podělám 

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ověř integritu hry.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help