Zdravím,
už po několikáté jsem měl problém s kariérou a FIFOU 15 obecně. Smazal se mi průběh a další nepříjemnosti, které jsem byl schopný ještě přejít. Ale tohle už nešlo.
Můj problém:
Založil jsem novou kariéru za hráče (nově vytvořeného), kterého jsem šoupl do týmu v lize Saúdské Arábie. Vše probíhalo bez problémů do té doby, než jsem se dostal k ikoně „END SEASON”. Po kliknutí na ikonu se jakože načítá nový ročník kariéry, ale to je vše, co se stane. Nové zápasy ligy se nenačtou a já stále vidím konečnou tabulku předešlé sezóny. Zajímavé je, že zápasy na kvalifikaci EU se načtou + přátelské zápasy. Myslel jsem, že je to ligou, tak jsem začal novou někde v Austrálii. Výsledek byl stejný.
Může mi někdo prosím poradit, co s tím mám dělat?
Upozorňuji, že před založením kariéry jsem celou hru vymazal i všechny její součásti.
Zkusil jsem:
znovu hru přeinstalovat, opravit hru, vymazat uložené data a znova zkusit kariéru.
Předem děkuji za odpovědi.
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 52 minutách 7 vteřinách:
Nakonec jsem hru znovu odinstaloval, vyčistil registry, složky a další věci s tím spojené, poté jsem odinstaloval Origin a se složkami udělal to samé. Vypadá to, že to pomohlo.
FIFA 15 - Liga pro kariéru hráče se nerestartuje Vyřešeno