PS4 - závodní hry
PS4 - závodní hry
Dobrý den nedávno jsem i s bráchou koupili PS4 a teď na vánoce budeme mít GTA V . No a brácha chce koupit i nějakou hru pro mě jelikož je GTA až od 18 (btw je mi 15
) . No... tak se pořád nemúžu rozhodnout jakou hru. Brácha ví že mám rád auta čili závodní a tak mi řekl, ať si vyberu nějakou. A já se vás ptám jestli by jste byli scopni poradit tu hru. :)

„Mým posláním je vyrábět auta, která vymyslím. Převádět je do reality. Je to prostě takhle jednoduché. Není v tom nic většího. Nápad, výroba a finální výsledek. To je ta síla, která mne pohání. Není to o tom vyrábět auta, je to o tom vyrábět úžasná auta.“
Christian Von Koenigsegg
Christian Von Koenigsegg
Re: PS4 - závodní hry
Forza Horizon, Need For Speed.
Na to, že ti není 18 let bych se vykašlal.
Na to, že ti není 18 let bych se vykašlal.
to že mi není 18 jsem napsal proto, že to pořád říká taťka že to není pro mě atd... 
jinak forza není na PS 4 :) a nvm... nad NFSkem jsem taky přemýšlel (jen pro představu přikláním se zatím k The Crew) ale to NFS nvm... díval jsem se na hodně recenzí a tam to né že kritizovali ale přiváděli k tomu spíš negativní hodnocení

jinak forza není na PS 4 :) a nvm... nad NFSkem jsem taky přemýšlel (jen pro představu přikláním se zatím k The Crew) ale to NFS nvm... díval jsem se na hodně recenzí a tam to né že kritizovali ale přiváděli k tomu spíš negativní hodnocení
„Mým posláním je vyrábět auta, která vymyslím. Převádět je do reality. Je to prostě takhle jednoduché. Není v tom nic většího. Nápad, výroba a finální výsledek. To je ta síla, která mne pohání. Není to o tom vyrábět auta, je to o tom vyrábět úžasná auta.“
Christian Von Koenigsegg
Christian Von Koenigsegg
Co třeba Project Cars nebo DriveClub?
Taťkovi řekni že to je nařízení amerických cenzorů platné pro americké negramoty, do kterých sice pumpují násilí v televizi skoro nepřetržitě, ale v počítači si ho zahrát nesmí. Takže jdou na ulici a radši se vraždí jako členové nějakého gangu.
GTA není závodní hra, jde tam právě o to násilí, zbytek je dekorace. Jestli si chceš opravdu zazávodit, zkus spíš nějakou simulaci. A jestli si chceš opravdu dobře zazávodit společně s bráchou, nainstaluj do písíčka DOSBox a Lotus III, a rozdejte si to na splitscreenu
GTA není závodní hra, jde tam právě o to násilí, zbytek je dekorace. Jestli si chceš opravdu zazávodit, zkus spíš nějakou simulaci. A jestli si chceš opravdu dobře zazávodit společně s bráchou, nainstaluj do písíčka DOSBox a Lotus III, a rozdejte si to na splitscreenu

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Jestli bude tatkovi tvrdit ze PEGi je americka organizace, tak bude jeste navic lhat 
PEGI = Pan European Game Information
Pokud jde o auta, tak Lotusy jsou asi tak podobne realisticke jako auta v tom GTA.
Holt bud epotreba pockat az vyjde Gran Turismo 7.

PEGI = Pan European Game Information
Pokud jde o auta, tak Lotusy jsou asi tak podobne realisticke jako auta v tom GTA.
Holt bud epotreba pockat az vyjde Gran Turismo 7.
Naposledy upravil(a) petr22 dne 23 pro 2015 22:53, celkem upraveno 1 x.
mám spíš radši závody v otevřeném městě (starší NFS, The Crew) pravda že jsem se na recenzi Projest Cars nedíval a věřím že je to opravdová simulace, ale jak říkám spíš otevřené město.
A v tom GTA máš hodně možností si z toho udělat takovou napodobeninu pravých závodů a pokud vím máš tam i přímo nějaké závody a vizuální úpravy vozů nejsou zrovna na špatné úrovni :)
A v tom GTA máš hodně možností si z toho udělat takovou napodobeninu pravých závodů a pokud vím máš tam i přímo nějaké závody a vizuální úpravy vozů nejsou zrovna na špatné úrovni :)
Christian Von Koenigsegg
Christian Von Koenigsegg
Ono tech her zatim moc neni.
Stahni nejaka dema a muzes si ty hry vyzkouset.
PEGI
Tak to je ještě horší než jsem myslel.
V tom případě by ses měl místo hraní sebrat a jít stlát postele imigrantům, jako školáci v Německu, zatímco oni se v mešitě modlí a leští kalašnikovy...
Některé trati toho Lotusu jsou také ve městě, a úpravy aut byly i v Hot Rod 1 i 2. A v sérii Nascar se už od prvního dílu daly ladit takové detaily, že se v tom i zkušený automechanik těžko vyznal!

V tom případě by ses měl místo hraní sebrat a jít stlát postele imigrantům, jako školáci v Německu, zatímco oni se v mešitě modlí a leští kalašnikovy...
Některé trati toho Lotusu jsou také ve městě, a úpravy aut byly i v Hot Rod 1 i 2. A v sérii Nascar se už od prvního dílu daly ladit takové detaily, že se v tom i zkušený automechanik těžko vyznal!
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
Tak si kupte starou ps2, na to nějaké nfska a dejte split tam 

Jo - remake Hot Rodu by to chtelo zcela urcite. Na Route 66 jsem si na tuhle hru vzdycky vzpomel, mohla by to klidne udelat ta firma co dela ty simulatory kamionu - Ameriku uz maji skoro hotovou (Kalifornii).
Jak tak koukam na videa z poslednich dilu NFS, koukam ze oni v te hre uz skoro ani nejsou zatacky - takze uz neni ani potreba tocit volantem, cela trat jde projet na plny plyn. Ach jo.
Jak tak koukam na videa z poslednich dilu NFS, koukam ze oni v te hre uz skoro ani nejsou zatacky - takze uz neni ani potreba tocit volantem, cela trat jde projet na plny plyn. Ach jo.
petr22 píše:Ono tech her zatim moc neni.
Souhlasím.
Fakt nevím nejraději bych bral všechny ale ještě bych měl možná něco zmínit :) nooo... Jsem dost vybíravý proč? protože se nechci moc pouštět do her, kde není jedno auto Koenigsegg (viz. odkaz) takže v tom bude možná problém proč si nemůžu vybrat

koenigsegg.com/
Christian Von Koenigsegg
Christian Von Koenigsegg