Dobrý deň! (Ak je to v nesprávnej časti fóra tak sorry) . Zase som po dlhom čase tu , a chcem zistiť či nepoznáte nejaký dobrí FilterScript (konkrétne House System) (v AMX!!!) na SA-MP 0.3z server. Hľadal som všade na iních fórach, na ORIGINAL stránkach SA-MP, a aj u strýka Googlu . A nic takže preto som tu, pretože viem že na vás sa dá spoľahnúť .
SuperGamer Zaujímajú ma počítače a všetko okolo nich. ______________________________________________________________________________________ Som Slovak!
Zdravím, nevím, co jsi hledal. http://forum.sa-mp.com/showthread.php?t=550690 - asi druhý odkaz na Googlu. Lidi nabízí zdarma i FS, který umožňujou si i baráky stavět formou jakéhosi map editoru. Požadavek ohledně amx moc nechápu, vždycky si to můžeš zkompilovat. Pokud chceš něco spešl, můžeš si to sám napsat, pawn není těžký jazyk a pokud umíš C (C++), tak stačí chvilka a umíš i pawn.
Neumím ani C++ ani Pawn Ja umím iba Hosting atď. .
Dodatečně přidáno po 1 minutě 50 vteřinách: A ešte niečo! Tento je dobrý. No ja by som chcel nejaký Českí alebo Slovenský.
Dodatečně přidáno po 3 hodinách 41 minutách 36 vteřinách: Tak pomuže nekdo?
SuperGamer Zaujímajú ma počítače a všetko okolo nich. ______________________________________________________________________________________ Som Slovak!
po 3 letech používání (koupena pro člena rodiny), TV zobrazuje "Cant load Android system", viz příloha.
TV:
Obnovit do továrního nastavení by mělo pomoci (pokud není HW broken) - TV se vždy po "několika pokusech"...
Poslední příspěvek
Při úspěšném spuštění TV nereagovala správně - pomalá odezva, nefunkčnost aplikací, problémy s netem, nemožnost obnovit TV do továrního nastavení při normálním spuštění = Počkal jsem až system po spuštění (long loading, viz foto)
zase spadne, 15 min...
Řekl, že se „zdražily“ Windows a nejlevnější ověřené teď stojí 2799 Kč.
Prý je to nejvyšší verze a nemusím řešit antivirus.
Na to jsem přistoupil a celou částku zaplatil (mám...
Poslední příspěvek
Zdroj je tam GIGABYTE P650G 650W GP-P650G. Technik se měl ozvat v 21. hodin na aktivaci OS. - Neozval se. Domluvili jsme se někdy okolo 19. měl plné ruce práce s rodinou a já měl pochopení. V tu chvíli jsem ještě nebyl na výpravě za tím, co jsem...