Zdravím,
včera jsem si koupil Battlefield Hardline a všiml jsem si jednoho problému. Vzdálenější (někdy i bližší) textury blikají. Zkoušel jsem spoustu možností v nastavení, ale dřív nebo později se blikání stejně objeví. Přišlo mi to divné, protože jsem hrál BETU, která šla bez problémů.
Problém se týká jenom Hardlinu. Battlefield 3, FIFA 16, Call of Duty 4, Cities: Skylines - žádná z těchto her nemá stejné/podobné problémy (momentálně jediné hry, které sem tam zapnu). Od doby, co jsem hrál BETU se změnilo pár věcí, to jest GTX 970 nahradila GTX 680, změna monitoru Samsung 2233RZ za BenQ RL2240H (viz. topic), pořízení SSD (Samsung 840) a nového zdroje Cooler Master G650M.
Napadlo mne tedy se hned kouknout na teploty. Bez úspěchu, hodnoty grafické karty 64-68° při hraní, ostatní hodnoty také v pořádku. Pak jsem zkoušel výše zmiňované hrátky s nastavením, které také skončily bez úspěchu. Další pokusy: Instalace nejaktuálnějších ovladačů karty, vymazání nastavení hry v dokumentech, oprava hry v Originu, ale vše bez úspěchu. Jak jsem říkal, textury blikají náhodně tzn., že někdy celou jednu hru šlape vše bez problémů, někdy blikají 3 minuty v kuse. Zkoušel jsem to nějak vysledovat, bez úspěchu. Pak mne ještě napadlo poslední věc. V poslední době (viz.topic) mi HDD dělá zvláštní zvuky, někdy musím šťouchnout do skříně, aby zvuky zmizely. Myslel jsem si, že hdd nemusí stíhat nebo má problémy s načítáním hry, ale nevím, co je na tom pravdy.
Na internetu jsem pak našel podobné téma, kde si stěžují hráči, kteří mají stejnou VGA. Obecně to pak shrnuli, že je to starší chyba ovladačů. To se mi ale nezdá. Dříve vše fungovalo.
Sestava:
Procesor: Intel(R) Core(TM) i5-4670 CPU @ 3.40GHz
Základní deska: Gigabyte H87-HD3
Paměť: 16,00 GB
Grafická karta: NVIDIA GeForce GTX 970
Pevný disk: SSD 120 GB, 300 GB + 1 TB
Zdroj: Cooler Master G650M
Mám tady pak k dispozici ještě Gigabyte GTX 980, ale nevím, jestli je můj dosavadní zdroj pro ní akorát. Názor odborníku na toho téma také uvítám.
Nevíte, jak vyřešit můj problém? Nějaké tipy, cokoliv?
Děkuji, jestli jste dočetli téma až sem.
S pozdravem
Hafcool
Battlefield Hardline - Vzdálenější textury náhodně blikají
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Battlefield Hardline - Vzdálenější textury náhodně blikají
Ten zdroj je pro kartu úplně v pohodě.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Re: Battlefield Hardline - Vzdálenější textury náhodně blikají
Karrex píše:Ten zdroj je pro kartu úplně v pohodě.
Super, díky za odpověď.

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 2794
-
od VojtouNerCZ
Zobrazit poslední příspěvek
20 led 2025 15:31
-
- 4
- 3708
-
od pcmaker
27 říj 2024 10:14
-
- 3
- 2251
-
od Villentretenmerth
10 led 2025 19:53
-
-
Crucial MX500 - náhodne hlášení o prehriati Příloha(y)
od michal84 » 21 pro 2024 10:17 » v Problémy s hardwarem - 29
- 6790
-
od michal84
28 pro 2024 08:21
-
-
- 2
- 2324
-
od mk2442