Zdravím,
potřeboval bych poradit s problémem ohledně GTA 5. Stručně bych to popsal asi takto: Když hru zapnu tak během jde všechno plynule, jakmile, ale jezdim autem delší dobu tak se to začne zasekávat a tak po 2 hodinách už se to celkem dost laguje, ale pouze při větších přesunech po mapě autem jinak při chůzi se hra běží normálně plynule. Pohrát s nastavením jsem si zkoušel,tím to nebude seká se to bez ohledu na to jak je hra nastavená. Hru jsem kupoval nedávno takže patche se stáhly už při instalaci. Ovladače GPU mam aktualizovaný, ale GPU v tomhle případě si myslím nebude ten problém.Na youtube jsou přitom videa kde to na stejných sestavách běží plynule.
HW: CPU: AMD FX- 6300 6core Box (3,5Ghz,14MB)
GPU: MSI GTX750 Ti 2GB (128) aktiv D H Ds D5 Gaming
RAM: 8GB DDR3-1600MHz Kingsotn HyperX Fury Black
HDD: 1 TB WD10EZEX 64 Mb SATAIII/600 7200rpm 2RZ
Díky za rady.
Gta 5 - lagy při jízdě autem
Re: Gta 5 - lagy při jízdě autem
To zní jako problém s načítáním / bufferováním hry či nedostatkem paměti. Určitě zkontroluj, jestli ti náhodou nezačíná při hraní docházet volné místo v RAM.
Další na řadě je VRAM na grafice - její využití lze ověřit někde v nastavení grafiky ve hře (bohužel nevím, jestli je zde reflektováno real-time využití).
Pak by mohl být původcem problému pevný disk, ale u něj se to velice těžko ověřuje. Asi jen podle vytížení disku.
Přehřívání to podle mě nebude, jelikož by se hra zasekávala pořád, ne jen v určitých případech.
Další na řadě je VRAM na grafice - její využití lze ověřit někde v nastavení grafiky ve hře (bohužel nevím, jestli je zde reflektováno real-time využití).
Pak by mohl být původcem problému pevný disk, ale u něj se to velice těžko ověřuje. Asi jen podle vytížení disku.
Přehřívání to podle mě nebude, jelikož by se hra zasekávala pořád, ne jen v určitých případech.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 2147
-
od mk2442
Zobrazit poslední příspěvek
29 pro 2024 23:56