PES 2016 Demo Vyřešeno
PES 2016 Demo Vyřešeno
Ahoj, stáhl jsem si Pes 2016 Demo. Nastavil jsem si podle návodů přihrávku, střelu, lob, sprint atd. Nenašel jsem ale přihrávku do běhu a obrání o míč. Nechci totiž jen dávat skluz, většinou totiž trefím hráče. Na tu přihrávku a odebrání míče jsem zvyklej od FIFA 2014.
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
Re: PES 2016 Demo
Ahoj,
obírání o míč se u mě prováděl pomocí "přihrávky" a přihrávku do běhu jsem měl na ovladači jako Y... nevím, zda-li ti to pomůže...
obírání o míč se u mě prováděl pomocí "přihrávky" a přihrávku do běhu jsem měl na ovladači jako Y... nevím, zda-li ti to pomůže...

Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein
[b]Rozcestník mých článků
„Inteligentní lidé se snaží problémy řešit, geniální se je snaží nedělat!“ - Albert Einstein

beather píše:Ahoj,
Tak tu přihrávku do běhu jsem díky tobě vyřešil, ale nevim jak se to s tím obíráním. Když jsem to zkoušel, tak jsem ty protihráče skoro nedohnal. A to obírání bylo defaultně s tou přihrávkou nebo sis to tam k tomu nastavil?
Ryzen 5 5600, RX 6600XT. 16GB 3200 Mhz
- beather
- Herní spec. / Tvůrce článků
-
Master Level 7
- Pohlaví:
- Stav:
defaultne s prihravkou
Návod na HijackThis ♦ Návod na BSOD ♦ Základní diagnostika počítače ♦ Příspěvek fóru

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Excel 2016 - vzorec kombinace podmínek Příloha(y)
od MK_Vs » 08 led 2025 17:56 » v Kancelářské balíky - 5
- 4640
-
od lubo.
Zobrazit poslední příspěvek
14 led 2025 00:51
-