Zdravím všechny.
Potřeboval bych poradit ohledně aktivace hry Dead Space 2. Na Surtep.CZ jsem si objednal trilogii hry Dead Space. Problém je v tom že ty hry jedou přes ten úžasný Origin na kterém se mi povedlo aktivovat pouze 1 a 3. Ale 2 prostě nejde. Origin mi neustále píše že klíč je již použit což je. Ale mnou. Ve hře jsem připojenej na svůj EA účet a jede to v pohodě. Akorát nejde multiplayer kvuli updatu. Jde mi o to že tu hru na originu nemám a aktivace přes lokalní aktivátor se mi sekne před dokončením. Nesetkal jste se s tím už někdo? Nevíte jak to vyřešit?
Předem děkuji za jakoukoliv radu.
Dead Space 2 nejde aktivovat.
Re: Dead Space 2 nejde aktivovat.
"Origin mi neustále píše že klíč je již použit což je. Ale mnou."
Aktivace muze probehnout na 1 klic pouze 1x. Co s tim bude otazka na podporu EA.
Aktivace muze probehnout na 1 klic pouze 1x. Co s tim bude otazka na podporu EA.
Děkuju za odpověd ale už se to naštěstí povedlo vyřešit. Ta hra byla aktivovaná na mém účtu ale nebyla vidět. Po hodinové konverzaci s origin je vše v pořádku. Ale zase mi nejde se ve hře pripojit k EA games. Neustále to píše že nelze navázat spojení s EA games. Nevíte co s tím?
Nema uz nahodou vyplou online podporu?
No to netuším... Ale před hodinou to ještě šlo. Ukazovalo mi to dostupné servery ale když sem se chtěl připojit tak to nešlo. Teď když to spouštím přes origin tak to nejde. Ani se přihlásit.