Zdravíčko,
chci se zeptat, zda nevíte, kde bych mohl sehnat Mafii 2 Deluxe s českými subs/dabingem za levný peníz, mimo Steam, kde je to předraženo jak svině. Na G2A je v dabingu pouze základní edice. Mám chuť si zahrát nějakou příběhovku, když není čas na nějaké hraní, ale nehodlám vysypat 30 euro, když základní edice je na g2a za 112 Kč a Deluxe za 135 Kč, kde bohužel není zakomponovaná česká lokalizace. Český dabing nemám rád, ale u Mafie je to vyjímkou. Pokud by se našla Deluxe pouze s českými titulky, tak nebude to za zlé....
Děkuji za veškeré návrhy..
Mafia 2(Deluxe) za levný peníz = omylem jsem překlikl.
Re: Mafia 2(Deluxe) za levný peníz = omylem jsem překlikl.
Exie_ píše:(...) základní edice je na g2a za 112 Kč a Deluxe za 135 Kč, kde bohužel není zakomponovaná česká lokalizace.
Tohle je nesmysl. Jediný způsob, jak hru legálně hrát, je přes Steam. Takže všude nabízí akorát klíč pro aktivaci hry na Steamu. A na Steamu je po aktivaci hry na výběr z mnoha lokalizací, včetně té české!
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Není tomu vždycky ale tak. jednou jsem zakoupil cd-key hry saints row 3, kde po doručení přišel " německý" klíč a měl jsem velkej problém to dostat vůbec do angličtiny. Takže pokud to opravdu nekoupíš přímo na steamu, tak si nikdy nemužeš bejt 100% jistej , co ti příde za klíč a jakou bude mít lokalizaci.
Hm, takže podle tebe JRC nabízí "nelegální" hry?
Steamu je samozřejmě nejlepší se vyhnout, jste závislí na libovůli někoho, kdo kdykoli může zkrachovat a vypnout servery! A v ruce nemáte vůbec nic!

X píše:Hm, takže podle tebe JRC nabízí "nelegální" hry?Steamu je samozřejmě nejlepší se vyhnout, jste závislí na libovůli někoho, kdo kdykoli může zkrachovat a vypnout servery! A v ruce nemáte vůbec nic!
Pro mě krabicové hry ztracejí smysl a ani moc nehraju. S tím Steamem je to mylná představa, že by mohl krachnout. Jednou krachne, ale pochybují, že taková společnost jako je Valve to dopustí, ale jednou to přijít musí, že Steam už nebude to, na čem jsou lidé závislí. . Já jsem dal do Steamu celkově 800 Kč za posledních 1,5 roku a využívám ho zřídka.
Tohle bys mohl říct o Originu, Uplay, apod. Je to můj názor a ten tvůj neberu, ale já krabicovky nevedu a kdybych chtěl nějakou vlastnit, tak to není žádný problém. Samozřejmě bez CD.
Svým příspěvkem jsem myslel cd-key shopy typu g2a, kinguin a jim podobnejm. Odkazy jsem poslal na krabicový verze....
Jsem si jistý, že Mafii 2 je vždycky nutno hrát přes Steam a žádná legální non-steam edice není. Někomu se to sice nemusí líbit a vlastně ho nic ke hraní hry na Steamu nenutí, ale prostě to tak je.
Na G2A je u Deluxe edice psáno Region: GLOBAL. U řady dalších je taky Region: GLOBAL. U některých global je čeština uvedená a někde není.
Verze s region lockem taky často mají češtinu uvedenou (a řadu dalších jazyků), byť jsou třeba pro neevropské regiony.
Na G2A je u Deluxe edice psáno Region: GLOBAL. U řady dalších je taky Region: GLOBAL. U některých global je čeština uvedená a někde není.
Verze s region lockem taky často mají češtinu uvedenou (a řadu dalších jazyků), byť jsou třeba pro neevropské regiony.
PC: AMD Vishera FX-6300|GA-970A-DS3|8 GB RAM|ASUS STRIX GTX 950 2G|Transcend SSD370S 256 GB & ST Bar. 7200.14 1TB|Seasonic SS-500ET-T3|W10 Pro 64b÷
Region: Global tam mít napsaný můžou, ale přijít ti může klidně jiná :) Jak řikám, nemáš 100% jistotu , že ti přijde ta správná.
Crywer píše:Region: Global tam mít napsaný můžou, ale přijít ti může klidně jiná :) Jak řikám, nemáš 100% jistotu , že ti přijde ta správná.
Proto si čtu ohlasy toho, co to prodává. Prostě není moudré kliknout hned na 1 věc co vidíš.
No však to dělám taky, ale každýmu se asi někdy stalo, že koupil "zajíce v pytly" a právě na těchto stránkách je ta šance poměrně větší. :)
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Zaplatil jsem 2799 Kč za Windows 11 Pro – systém není aktivovaný, klíč jsem nedostal Příloha(y)
od MoA285 » 27 kvě 2025 20:38 » v Reklamace a zákony - 15
- 3968
-
od MoA285
Zobrazit poslední příspěvek
28 kvě 2025 00:59
-
-
- 0
- 2505
-
od sim20
05 pro 2024 20:07
-
-
Levný PC ke karte GTX 1660 Super
od michal84 » 11 dub 2025 15:45 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 35
- 7867
-
od Kogaku
16 dub 2025 22:35
-
-
-
Jsem jediný uživatel PC, ale nemám oprávnění Správce!
od Minapark » 16 zář 2024 16:15 » v Windows 11, 10, 8... - 2
- 3012
-
od mmmartin
21 zář 2024 10:40
-
-
-
Příchozí email z vlastní adresy, který jsem neodeslal (gmail)
od Milan21 » 08 srp 2024 16:31 » v Vše ostatní (bezp) - 5
- 4070
-
od jaro3
08 srp 2024 20:56
-