Zdravím,
potřeboval bych pomoct. Mám problém s tím, že mi nefunguje sdílení na skypu, tak aby šlo vidět GTA  a vyřešil jsem to tak, že to jde vidět se změněním kompatibility GTA San Andreas pro Windows 8 a zkoušel jsem i Windows 7, když zapínám Multiplayer jde hra vidět, ale pak hra spadne, hodí mi to nějaký CRASH ERROR.
Kdybyste měli nějaké rady jak tohle opravit, budu rád! :)

Spuštění GTA s kompatibilitou
Re: Spuštění GTA s kompatibilitou
Nějaké nápady?

- x-rated
- Level 5 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
se vykašli na skype a sdílej to jednoduše přes steam  sem ještě nedávno vůbec netušil, že tam něco takovýho je (ne že bych to potřeboval
 sem ještě nedávno vůbec netušil, že tam něco takovýho je (ne že bych to potřeboval  ), pošleš pozvánku a je to
), pošleš pozvánku a je to  ani na výkon to nemá žádnej dopad, aspoň co sem tak zkoušel sdílet hraní gta v
 ani na výkon to nemá žádnej dopad, aspoň co sem tak zkoušel sdílet hraní gta v

sem ještě nedávno vůbec netušil, že tam něco takovýho je (ne že bych to potřeboval
 sem ještě nedávno vůbec netušil, že tam něco takovýho je (ne že bych to potřeboval  ), pošleš pozvánku a je to
), pošleš pozvánku a je to  ani na výkon to nemá žádnej dopad, aspoň co sem tak zkoušel sdílet hraní gta v
 ani na výkon to nemá žádnej dopad, aspoň co sem tak zkoušel sdílet hraní gta v9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
x-rated píše:se vykašli na skype a sdílej to jednoduše přes steamsem ještě nedávno vůbec netušil, že tam něco takovýho je (ne že bych to potřeboval
), pošleš pozvánku a je to
ani na výkon to nemá žádnej dopad, aspoň co sem tak zkoušel sdílet hraní gta v
A jde to i na Non-Steamovou hru?

- x-rated
- Level 5 
- Pohlaví:  
- Stav:
- Kontakt:
no to těžko, když je to funkce steamu  si ji tam ale přidej, ne?
 si ji tam ale přidej, ne? 

9900K / G.Skill 32GB@4 GHz / MXI Formula / RTX 2080 Ti / Sabrent 4 TB NVMe / X-Fi THD / HD660S / G403 / G815 / UP2715K 5K IPS / HX1000i / Define R6 / EKWB full
Zlaté konzole, tam se nemusí řešti blbosti takového typu.

Ano, to sdílení funguje i na non-steam hry. Kdyžtak to sdílej třeba přes Teamviewer, jestli ti jde o "dálkové" hraní.

PC:
MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
						MTB INTEL DQ45CB, Intel Core2 Duo E8400 @ 3.0GHz, NVidia GeForce 8600 GT, Kingston 4GB DDR2 667MHz RAM, 2x 465GB Seagate Barracuda HDD
- 
				- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek

- 

- 11
- 5537
- 
						od Kminek
						Zobrazit poslední příspěvek 
 23 úno 2025 02:14

- 
				- 
												Chybová hláška your device ran into a problem and needs to restart při spuštění pc Příloha(y)
 od nevim1050 » 17 říj 2025 22:00 » v Vše ostatní (hw)
- 5
- 2412
- 
						od nevim1050
						Zobrazit poslední příspěvek 
 19 říj 2025 10:25

-