Heartstone Vyřešeno
Heartstone
Nazdar pařmeni vyskytl se mi mooooc veliký problem a to že nemohu hrat heartstone ktere mi na mem pc běžel uplně bez problemu ale po novém roku mi přestal na PC fungovat.Na mobilu běží bez problemu.Prosim o jakoukoliv pomoc
Re: Heartstone
Napises nam neco, co ma i nejakou informacni hodnotu a ceho by bylo mozne neco poznat?
1. co znamena "prestal fungovat?"
2. jake chybove hlaseni je zaznamenano v Prohlizeci udalosti?
2. jaka je konfigurace PC?
3. jake zmeny v PC probehly pred "prestal fungovat"?
1. co znamena "prestal fungovat?"
2. jake chybove hlaseni je zaznamenano v Prohlizeci udalosti?
2. jaka je konfigurace PC?
3. jake zmeny v PC probehly pred "prestal fungovat"?
prosím jak sem mohu vložit screen? at´ nemusim vše vypisovat?
Dodatečně přidáno po 3 minutách 38 vteřinách:
zde je muj pc a problem ktery mne trápí jinak mi to přestelo fungovat jakmile jsem odstranil MALWARE pomocí spy huter
Dodatečně přidáno po 15 minutách 56 vteřinách:
a ještě info celou hru jsem přeinstaloval a stale nejde a ostatní hry na battle netu mi fungují tak opravdu nvm co by mohlo dělat problém.a taky na forech jsem cetl že muj poskytovatel internetu od UPC mi mohl zablokovat port 25 a to jsem jsi ověřoval že vše od nich je v pořádku.
Dodatečně přidáno po 3 minutách 38 vteřinách:
zde je muj pc a problem ktery mne trápí jinak mi to přestelo fungovat jakmile jsem odstranil MALWARE pomocí spy huter
Dodatečně přidáno po 15 minutách 56 vteřinách:
a ještě info celou hru jsem přeinstaloval a stale nejde a ostatní hry na battle netu mi fungují tak opravdu nvm co by mohlo dělat problém.a taky na forech jsem cetl že muj poskytovatel internetu od UPC mi mohl zablokovat port 25 a to jsem jsi ověřoval že vše od nich je v pořádku.
hernajs lidi to jsem opravdu jediny kdo má tento problém?
To mi děláva taky na pc, vždycky na to kliknu dam v battlenetu znovu play a už to jde,někdy to tak musím udělat i 3x za sebou
Barny5 píše:To mi děláva taky na pc, vždycky na to kliknu dam v battlenetu znovu play a už to jde,někdy to tak musím udělat i 3x za sebou
děkuji za radu ale tohle mi taky nejde skoušel jsem 5x relog a pořád nic.
Re: Heartstone Vyřešeno
tak děěěěkuji všem za pomoc a ochotu nakonec mi pomohl komplettni reinstal win