Counter Strike Global Offensive -Pád hry Vyřešeno

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

FugasBoss
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod FugasBoss » 15 říj 2018 12:28

Dobrý den mám windows 7 Enterprise (32 bit) a hra neustále padá (csgo.exe přestal pracovat).Zkoušel jsem snad všechny videa n youtube na stejnou chybu nic nepomáhá.Kompetivní mod nejde vůbec ani spustit hra spadne.Jde Akorát bratr ve zbrani na 1 kolo při načítání další mapy hra spadne,to stejné platí i pro dethmatch či válečné hry.Tudíž hledám jedince který má taky windows 7 32 bit a poprosil bych o rady jak na opravu aby hra nepadala.Díky moc :) ještě dodám že hru mám aktivovanou přes steam účet..



Reklama
Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3091
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod satik » 15 říj 2018 16:46

jako prvni bych zkusil reinstalovat OS na nejaky aktualni - na win10 x64 :)

jinak co mas v pc za komponenty?
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM@3466, MSI RTX 2080Ti Trio, Fractal Define S, Seasonic P860, M2 1TB + 2TB SSD
Periferie: 3x AOC AG271QG (1440p 165Hz IPS), Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

FugasBoss
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod FugasBoss » 17 říj 2018 14:13

To právě nechci skládám teď nový pc. Až budou všechny komponenty tak si nainstaluju win 10 64bit.jinak teď mám starší pc.takže reinstalace nového operačního systému je nesmyslná..navíc by mě ani nestačila pamět a do takto starého pc už nechci investovat..
pc :SiSoftware Sandra



Computer
Model : GigaByte P41T-D3P
Chassis : GigaByte Desktop
Mainboard : GigaByte P41T-D3P
BIOS : Award (OEM) F1 12/31/2010
Total Memory : 4GB DIMM DDR3

Processors
Processor : Pentium(R) Dual-Core CPU E5700 @ 3.00GHz (2C 3GHz, 2MB L2)
Socket/Slot : FC LGA775

Chipset
Memory Controller : Gigabyte G41 DRAM Controller 4x 200MHz (800MHz), 2x 2GB DIMM DDR3 800MHz 128-bit

Memory Module(s)
Memory Module : Kingston 9905403-169A00LF 2GB DIMM DDR3 PC3-10700U DDR3-1334 (9-9-9-25 4-34-10-5)

Video System
Monitor/Panel : Lenovo LEN L171
(1600x1200, 16.8")
Video Adapter : NVIDIA GeForce 8600 GT (4CU 32SP SM4.0 1.1GHz, 512MB DDR3 1.41GHz 128-bit, PCIe 1.0 x16)

Graphics Processor
OpenCL : NVIDIA GeForce 8600 GT (4SP 4C 1.1GHz, 512MB DDR3 1.41GHz 128-bit)
D3D 11 : NVIDIA GeForce 8600 GT (32SP 4C 1.1GHz, 512MB DDR3 1.41GHz 128-bit)

Storage Devices
Maxtor 6L250S0 (251GB, SATA150, 16MB Cache) : 234GB (C:)
ASUS DRW-1608P2S (ATA66, DVD+-RW, CD-RW, 64kB Cache) : N/A (D:)
ELBY CLONEDRIVE (SCSI, SCSI-2, BD-R, HD-DVD-R, DVD-R, CD-R, 256kB Cache) : N/A (E:)

Logical Storage Devices
Hard Disk (C:) : 234GB (NTFS, 4kB) @ Maxtor 6L250S0 (251GB, SATA150, 16MB Cache)
Optical Drive (D:) : N/A @ ASUS DRW-1608P2S (ATA66, DVD+-RW, CD-RW, 64kB Cache)
Optical Drive (E:) : N/A @ ELBY CLONEDRIVE (SCSI, SCSI-2, BD-R, HD-DVD-R, DVD-R, CD-R, 256kB Cache)

Peripherals
LPC Hub Controller #1 : Gigabyte 82801GB/GR (ICH7) LPC Interface Controller
LPC Legacy Controller #1 : ITE IT8718F
Audio Device : Creative Labs Creative SB Audigy LS
Serial Port(s) : 1
Parallel Port(s) : 1
Disk Controller : Gigabyte 82801GB/GR/GH (ICH7) Serial ATA Storage Controller
USB Controller #1 : Gigabyte GA-D525TUD
USB Controller #2 : Gigabyte GA-D525TUD
USB Controller #3 : Gigabyte GA-D525TUD
USB Controller #4 : Gigabyte GA-D525TUD
USB Controller #5 : Gigabyte GA-D525TUD
SMBus/i2c Controller #1 : Intel ICH SMBus

Network Services
Network Adapter : Realtek PCIe GBE Family Controller (Ethernet, 100Mbps)
Network Adapter : TAP-Windows Adapter V9 (Ethernet)

Operating System
Windows System : Microsoft Windows 7 Enterprise 6.1.7601 (Service Pack 1)
Platform Compliance : x86

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 35554
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod petr22 » 17 říj 2018 14:20

Hlavne pouzivas nelegalni kopii Windows.

Obavam se ze jedina oprava je pouziti 64bit verze Windows, kde hra
muze vyuzit vice nez 2 GB RAM.

Uživatelský avatar
HelFix
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1032
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod HelFix » 17 říj 2018 14:47

Tady naprosto souhlasím s Petrem.
Nezvládl jsem některé předměty na vysoké škole, ale můj kamarád je měl všechny. On je teď inženýr v Microsoftu a já jsem jeho ředitel. - Bill Gates

Uživatelský avatar
satik
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 3091
Registrován: leden 15
Bydliště: Praha / Krkonoše
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod satik » 17 říj 2018 16:01

Taky sazim na to, ze dojde pamet.
32bit procesy muzou adresovat maximalne 2 GB pameti a kvuli fragmentaci to casto koncilo realne i uz na cca 1,2 GB, kdy pak programu dosla pamet.
Proto bez reinstalu na x64 moc neverim, ze to vyresis.
https://www.facebook.com/peasantsandcastles/
https://www.twitch.tv/satikcz/
https://www.youtube.com/c/SatikCZE
PC: Intel Core i7 8700K@5GHz+EK KIT L360, ASUS Maximus X HERO, 32GB RAM@3466, MSI RTX 2080Ti Trio, Fractal Define S, Seasonic P860, M2 1TB + 2TB SSD
Periferie: 3x AOC AG271QG (1440p 165Hz IPS), Razer Deathadder+Blackadder Chroma, Steelseries QcK+, Sennheiser PC360, DXRACER OH/KF06/NB

matvija35
Level 2
Level 2
Příspěvky: 230
Registrován: srpen 13
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod matvija35 » 17 říj 2018 19:31

Skôr si myslim, že chyba je v tom, že maš 4GB operačnej pamäte.Kedysi som to tiež riešil,že mi padala hra.Pomohlo až zvýšenie operačnej pamäte na 8GB.
MB MSI B85-G41 CPU Intel i5 4460 RAM Crucial 3x4GB GPU Gigabyte GTX 770
PSU Zalman 500W HDD Samsung 1TB SATA II , Seagate 1TB SATA III SSD Kingston HyperX Fury 120GB SoundCard Creative Sound Blaster Z Case Zalman Z1 Neo Headphone Superlux HD 669 Mouse SteelSeries Kinzu V3

Uživatelský avatar
second32
Level 3
Level 3
Příspěvky: 502
Registrován: únor 15
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod second32 » 17 říj 2018 19:34

Což ale při 32 bitovým systému je k ničemu.

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 35554
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod petr22 » 17 říj 2018 20:24

Je uplne jedno ze ma 4 GB RAM.

32bit Windows dokazi vyuzit 4 GB RAM celkem, tedy RAM + VRAM.
Takze ani ty 4 GB RAM co ma nemuze vyuzit, protoze 512 MB mu jeste ubira grafika.
A jelikoz ve 32bit Windows muze jeden proces pouzit pouze 2 GB RAM, tak je uplne jedno
jestli ma 4 nebo 8 GB, protoze hra sezere 2 GB a spadne.

Take tam ma nelegalni kopii Windows, kdo vi kdy a kdo vi jakym zpusobem aktualizovanou,
ta muze take mit vliv na spoustu veci.

FugasBoss
nováček
Příspěvky: 20
Registrován: květen 12
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry  Vyřešeno

Příspěvekod FugasBoss » 18 říj 2018 10:44

petr22 píše:Hlavne pouzivas nelegalni kopii Windows.

Obavam se ze jedina oprava je pouziti 64bit verze Windows, kde hra
muze vyuzit vice nez 2 GB RAM.

Petře nevim jak si na to přišel tento windows je legální, je to licence pro více počítačů a system je aktivovaný.Nicméně z windows 7 enterprise ani nešlo upgradovat na win 10 jelikož to microsoft nepodporoval tuhle verzi..Každopádně je to je jedno protože tou jejich aktualizací na win 10 ti šel počítač maximálně tejden :D.na youtube je hodně návodů jak to opravit ale nic mě z toho nepomáhá...Každopádně s win 10 to bude už sranda..ps :nevíš jestli přes steam můžu pak instalovat na ten novej počítač?

petr22
Guru Level 14.5
Guru Level 14.5
Příspěvky: 35554
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: Counter Strike Global Offensive -Pád hry

Příspěvekod petr22 » 18 říj 2018 10:51

Abys mohl pouzivat Enterprise edici, musis splnovat nasledujici podminky:

1. Enterprise agreement (smlouva) s Microsoftem umoznujici instalovat multilicence
2. podkladova licence pro OEM Windows 7 Professional pro kazde PC
3. v lokalni siti musi byt dtostupny aktivacni server

To, ze je system aktivovany, neznamena ze jeho pouziti je legalni. Bod 2 sice splnovat muzes
pokud tvoje PC je koupene jako vyrazene z nejake firmy, ale neexistuje zadny zpusob jak bys
mohl splnovat bod 1, smlouva je urcena pouze pro velke firmy. A nemas ani aktivacni server,
tedy se urcite nemylim ze aktivace je provedena pomoci loaderu.

Pokud mas podkladovou OEM licenci na Windows 7 Pro (stitek s klicem musi byt nalepeny na skrini),
muzes legalne nainstalovat Windows 7 Professional 32bit nebo 64bit verzi.

Na novem PC staci nainstalovat Steam, prihlasit se pod svym uctem a muzes instalovat.


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • CS:Global offensive lag
    od origon1 » 19 led 2019 01:52 » v Hry
    3
    368
    od origon1
    20 led 2019 01:10
  • SEKANI Counter strike source
    od DimitriVegas1 » 25 říj 2018 13:56 » v Hry
    0
    673
    od DimitriVegas1
    25 říj 2018 13:56
  • Pad fps
    od Pupicek78 » 13 úno 2019 18:15 » v Hry
    10
    363
    od dom324
    včera, 21:31
  • pád systému
    od symetrala » 04 pro 2018 19:53 » v BSOD (Blue Screen Of Death)
    11
    1087
    od symetrala
    29 pro 2018 02:26
  • Pád grafického ovladače
    od joboj » 29 říj 2018 11:31 » v Problémy s hardwarem
    2
    562
    od joboj
    29 říj 2018 12:25

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Hobak a 11 hostů