výkon jako když není výkon hry chybuji

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 25 bře 2019 21:25

Hry nejdou tak jak by měli
Gigabyte b450 elite
gtx 1660 titan armom
ryzen 2700x
hyperx predator 2x8 3200 16cl


gta vice city unhandled exception c00005 at address 006f6330 (sem našel na internetu upřesnit nastavení systemu.. to nefunguje)
gta iv a mafija 2 sekají se a z mafa 2 mě to dokonce vyhodí
y když snížim detaijly na minimum tak to nemá vliv
ovladače grafiky sem aktualizoval
Naposledy upravil(a) czkof15 dne 26 bře 2019 15:35, celkem upraveno 1 x.



Reklama
casperdeluxe
Level 3.5
Level 3.5
Příspěvky: 715
Registrován: duben 18
Pohlaví: Muž

Re: hry chybuji

Příspěvekod casperdeluxe » 25 bře 2019 21:33

Hry jsou koupené? Win 10? čistá instalace?
Phanteks Enthoo Evolv X, AMD Ryzen 5 3600, G.Skill TridentZ Royal 3200 CL16 16GB, Asus ROG STRIX X470-F Asus ROG STRIX GTX1070 8G, Seasonic X-750, Box zatím, Samsung 970 EVO 250GB, WD 500GB, MSI Optox G27C2, Corsair K95 Platinum, Gigabyte M8000X, Sennheiser GSP600

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 25 bře 2019 22:52

ano jsou je to čistá instalace windows 10 pro

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 26 bře 2019 15:36

pc se chová jako kdyby nebyl dostatečný výkon (psalo to i u instalace vice city)

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18030
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod xbs » 26 bře 2019 15:41

hoď sem komplet screen teplot v zátěži z HWMonitoru a zkus průbnout benče procáku, grafárny a pamětí... paměti máš hozený XMP profilem na 3200MHz?

https://www.userbenchmark.com/

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 27 bře 2019 12:57

tady jsou teploty

Dodatečně přidáno po 45 minutách 58 vteřinách:
tady benchmarky
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18030
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod xbs » 27 bře 2019 14:26

teploty fpoho, dle benče vidim paměti na základní frekvenci, takže je hoď XMP profilem v BIOSu na těch 3200MHz...

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 27 bře 2019 15:11

pořád stejný
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Uživatelský avatar
Adys301
člen HW spec týmu
Master Level 9
Master Level 9
Příspěvky: 8458
Registrován: říjen 12
Bydliště: Ano
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod Adys301 » 27 bře 2019 15:20

Máš grafickou kartu ve správném slotu? Pošli sem fotku vnitřku toho PC.
HW specialista a tvůrce článků
Moje článkyFacebook

petr22
Guru Level 15
Guru Level 15
Příspěvky: 43026
Registrován: únor 12
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod petr22 » 27 bře 2019 15:30

Sama 10 a vice let stara hra, to nebude pocitacem.

Problem GTA:
https://steamcommunity.com/app/12110/di ... 171466885/

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18030
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod xbs » 27 bře 2019 16:09

jak stejný? vidim že se významně zlepšil výkon pamětí aj grafárny...

Uživatelský avatar
czkof15
Level 1
Level 1
Příspěvky: 77
Registrován: leden 18
Pohlaví: Muž

Re: výkon jako když není výkon hry chybuji

Příspěvekod czkof15 » 27 bře 2019 20:31

stejný ve hrách pořád to nejede plynule i když to dam na minimum
gta vc - to jsem zkoušel nemá to vliv
grafyka i procesor je ve zprávnem sotu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nedostatečný výkon notebooku
    od konyy » 02 zář 2019 02:02 » v Problémy s hardwarem
    12
    1295
    od konyy
    02 zář 2019 16:32
  • Slabý výkon R5 3600
    od casperdeluxe » 09 bře 2020 18:37 » v Taktování a další úpravy PC
    0
    1231
    od casperdeluxe
    09 bře 2020 18:37
  • NTB ztratí výkon po odpojení z nabíječky
    od Mefisto » 07 lis 2019 22:40 » v Problémy s hardwarem
    1
    457
    od zeus
    07 lis 2019 22:53
  • Změřte výkon s ostatními - Cinebench R20
    od flowem » 20 pro 2019 09:52 » v Vše ostatní (hw)
    2
    836
    od Clorky
    20 pro 2019 14:43
  • Maximální single-thread výkon
    od Polik » 08 črc 2020 00:43 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    333
    od cadworker
    08 črc 2020 13:19

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů