Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 12 říj 2019 12:39

Zdravím, protože je teď BF5 zdarma, rozhodl jsem se ho vyzkoušet. Podle testů by měla hra běžet hodně dobře na rx 5700xt, kterou mám, bohužel po zapnutí hry přišlo zklamání, dochází k občasným zásekům, jak ve hře, tak při načítaní nebo u videí, který tam jsou. Další věc je, že hra byla strašně světlá a grafika není nic moc i, když mám všechno na ultra v pozadí hry vidět jako by částice. Nebyl by někdo prosím schopnej mi pomoct.

Zbytek sestavy: cpu ryzen 3600, mb: asus cross hair Vi hero, ram: Kingston predator 3333mhz, zdroj: Seasonic 650w gold, ssd. m.2 512gb a HDD: wd blue 1tb na kterým mám hru.



Reklama
d1amond
člen HW spec týmu
Elite Level 12
Elite Level 12
Příspěvky: 15968
Registrován: květen 08
Bydliště: České Budějovice
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod d1amond » 12 říj 2019 12:52

Proc ji nedáš na to SSD? Zkus to.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
i5-4430/Asus H97M/Kingston HyperX 8GB DDR3/Asus R9 280X/Seasonic M12II-620/Samsung 850 Pro 128GB
Chcete si nechat sestavit nový počítač?

Uživatelský avatar
Manoust
Level 4
Level 4
Příspěvky: 1153
Registrován: leden 17
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Manoust » 12 říj 2019 12:52

Zkus hru preinstalovat na SSD, vyfot ty "castice" at vime co mas na mysli.

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 12 říj 2019 13:03

SSD mám jenom o velikosti 512gb a nechtěl jsem si ho zaplnit, když už mám cca 200gb pryč a dal jsem na něj třeba gta 5. Battlefield 5 mě zatím skoro vůbec nezaujal, abych ho dal na ssdečko.

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4141
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod dvorakj » 12 říj 2019 13:07

no ono to neni na cely zivot, da se to pak i odinstalovat, pokud se neprokaze pricina.

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 12 říj 2019 13:11

A daji se ty soubory z hdd proste zkopirovat na ssd disk, aby hra fungovala? Prece nebudu znovu stahovat 75gb, navic s mym 20mb internetem. :/

Uživatelský avatar
gogo1963
Level 5
Level 5
Příspěvky: 2329
Registrován: srpen 19
Bydliště: Brno
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod gogo1963 » 12 říj 2019 13:25

teoreticky dají, jen pak musíš hru spouštět ze složky s hrou, ne z plochy ...

donnyczech
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 105
Registrován: srpen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod donnyczech » 12 říj 2019 17:45

Taky mam bf5 na klasický plotně a žádné lagy nemám v tom chyba nebude.
AMD ryzen 2600x
Asus x470 f-gaming
FlareX 3200 cl14 16gb
Msi 1080 gaming x 8gb
Evga supernova G2 750w
Crucial SSD MX 200 250GB
Seagate 2TB
Sound Blaster Audigy FX

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 12 říj 2019 17:57

V čem by teda mohla být chyba, když to ostatním jede bez lagu i na hdd? :(

dvorakj
Level 6.5
Level 6.5
Příspěvky: 4141
Registrován: březen 12
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod dvorakj » 12 říj 2019 17:59

zkus to na tom ssd

Uživatelský avatar
xbs
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Příspěvky: 18283
Registrován: prosinec 17
Bydliště: mezi venuší a marzem
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod xbs » 12 říj 2019 18:03

tak to ale neznamená že musí bejt zrovna ten tvůj hadr v pořádku... samozřejmě to může bejt něčim jinym, ale je zapotřebí to zkusit, ať je od čeho se odrazit...

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 12 říj 2019 18:06

Dobře, kam mám tu složku Battefield 5 z hdd zkopírovat na ten disk C? Je potřeba ještě něco jinýho přesunout?


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Požehnání k nové sestavě
    od ahito » 04 led 2020 20:41 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    9
    427
    od dvorakj
    05 led 2020 00:10
  • Výměna RAM v sestavě?
    od asusmaniac » 27 led 2020 11:04 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    346
    od asusmaniac
    27 led 2020 17:18
  • Pomoc při sestavě PC
    od Tymyk » 05 dub 2020 19:53 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    10
    433
    od xbs
    06 dub 2020 15:55
  • Výběr grafické karty k sestavě
    od Jan Čermák » 23 lis 2019 13:33 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    7
    406
    od xbs
    23 lis 2019 19:45
  • Nejlepší grafická karta k mé sestavě?
    od exactlytheBen » 25 bře 2020 20:07 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    384
    od Marfy
    25 bře 2020 20:25

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot], Majestic-12 [Bot] a 2 hosti