Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 17 říj 2019 12:02

Tak jsem nakonec koupil ten be quiet. Jsem zvědavý na rozdíl oproti tomu box chladici.



Reklama
Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 lis 2019 03:07

Jsou tyhle teploty už v pohodě?
BV.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Turion » 13 lis 2019 09:19

Ne. Musí být pod 75°C při herní zátěži. Pastu jsi dal jakou?

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 lis 2019 15:32

Ten screen je dělanej v zátěži, když jsem hrál Battlefield 5 na maximální detaily. Pastu jsem použil tu přibalenou od Be quiet. Na otáčky ventilátoru jsem nesahal jsou asi v defaultu. Chladič je krásně tichej.
Jinak to trhaní už na 99% zmizelo i ty problémy s obrazem. Podíl na tom mělo asi i zapnuté hdr.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Turion » 13 lis 2019 16:53

Sám jsi postoval test chladiče, kde se maximální teplota nedostala ani na 70°C s přetaktovaným starším zenem, takže tam máš něco špatně pořád, ikdyž samozřejmě je to mnohem lepší, než před tím s boxem, takže běžnej user by se na to už vyprdnul a nechal to tak, když to nethrottluje na hranici 95°C. Je známá pouze informace, že mají být teploty u ZEN2 pod 75°C kvůli boostu a kvůli tomu se mi nelíbí, že to tam není. Chladič může být tichý, ale měl by k tomu navíc ještě chladit, takže bych vyžadoval i tu druhou funkci chladiče. Nenechal jsi fólii na dosedací ploše chladiče? Je dostatečně pevně chladič přišroubován? Máš aktuální bios a ovladač chipsetu?

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 lis 2019 17:56

Není to treba chybnym merenim toho programu. Už nevím jestli to bylo u procesorů od amd ale nekde jsem cetl, ze maji v biosu schvalne nastavenou vyssi teplotu. Nedavno tady na foru taky nekdo resil, ze ma vyssi teploty a pres ryzen master nebo co to bylo se mu ukazovali nizsi teploty.

Dodatečně přidáno po 6 minutách 38 vteřinách:
Při otevřených asi 33 oknech v prohlížeči.
hw monitor -internet.png
Nemáte oprávnění prohlížet přiložené soubory.

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Turion » 13 lis 2019 18:57

Na co píšu u vět otazníky? Já tvojí sestavu nemám, tak si ty teploty musíš ověřit v ryzen masteru ty sám, když máš pochybnosti. Teploty s prohlížečem nemám kde porovnat. Porovnáváme nechaný HWiNFO na pozadí delší dobu v klidu i v herní zátěži a tak se zachytí mezní hodnoty, které se dobře porovnávají s ostatními.

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 lis 2019 20:49

K těm otazníkům...všechno mám samozřejmě aktuální. A ne folii jsem vazne na chladici nenechal. :D Jak to muze nekdo udelat to nevim. Utahoval jsem ho silou ale zase ne tak, abych neco poskodil.
V ryzen master vidim akorat jednu teplotu. Se kterou polozkou v HWinfo to mam porovnat?

Turion
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2879
Registrován: březen 16
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Turion » 13 lis 2019 20:57

S CPU.

DaveM
Level 1.5
Level 1.5
Příspěvky: 107
Registrován: leden 19
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod DaveM » 13 lis 2019 21:12

Měl bych jinou otázku. Jakou máš skříň a kolik je tam ventilátorů? Já jenom, že vidím ve výpisu fanů pouze CPU fan, ale zase vím, že C6H má problémy rozeznat fany co jsou ve splitteru, tak se jenom ptám.

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 lis 2019 23:03

Je mi jasny, ze s cpu ale jestli to mam brat s cpu tctl current nebo treba cpu ccd1/ tdie current.

Ondras66
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 354
Registrován: srpen 15
Pohlaví: Muž

Re: Battlefield 5 sekání hry na nové sestavě

Příspěvekod Ondras66 » 13 lis 2019 23:05

Skrin mam tuhle: https://www.czc.cz/silentiumpc-armis-ar ... 20/produkt
2 vetraky vepredu a jeden 120 mm vzdadu


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Požehnání k nové sestavě
    od ahito » 04 led 2020 20:41 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    9
    427
    od dvorakj
    05 led 2020 00:10
  • Výměna RAM v sestavě?
    od asusmaniac » 27 led 2020 11:04 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    5
    346
    od asusmaniac
    27 led 2020 17:18
  • Pomoc při sestavě PC
    od Tymyk » 05 dub 2020 19:53 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    10
    433
    od xbs
    06 dub 2020 15:55
  • Výběr grafické karty k sestavě
    od Jan Čermák » 23 lis 2019 13:33 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    7
    406
    od xbs
    23 lis 2019 19:45
  • Nejlepší grafická karta k mé sestavě?
    od exactlytheBen » 25 bře 2020 20:07 » v Rady s výběrem hardwaru a sestavením PC
    3
    384
    od Marfy
    25 bře 2020 20:25

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů