Warzone problémy se zvukem

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

Ghoust23
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 283
Registrován: září 13
Bydliště: Ústecký kraj
Pohlaví: Muž

Warzone problémy se zvukem

Příspěvekod Ghoust23 » 09 lis 2020 23:29

Zdravím,

vím že to bude nejspíš na delší lokte a nemám tucha, zda mi zde někdo dokáže poradit, ale jsem zoufalej, proto to zkusím.

Před necelým rokem, jsem kupoval soustavu dle doporučení zde na forum - viz můj podpis.
Aktuálně mám problém s hrou Call of Duty Modern Warfare - Warzone -> hra běží na plné detaily na stabilních 60 FPS (mám pouze 60Hz monitor), ale zlobí mě zvuk. Po načtení hry, se začne po krátké době "sekat/zasekávat/vynechávat" zvuk. Zároveň mi ve chvíli prvních zasekávání zvuku vypadne Discord (po dlouhé době hra, kterou jsem chtěl hrát s kamarády)

Zkusil jsem různé návody na internetu, aktualizovat ovladače, různá nastavení zvuku ve Windows, ale nic neřeší můj problém. Zkoušel jsem hru snížit úplně na nízké detaily, také nepomohlo, problém přetrvává. Na redditu jsem se dočetl, že to dělá bottleneck (nevím jestli tento pojem využívám správně) procesoru (vytížením na 100%), ale procesor se při hraní nedostane přes 50%... GPU jede na 50-60%..
Jediné co jsem vypozoroval je vytížení VRAM při hře, což jsem zredukoval úpravou souboru nastavení v dokumentech (VideoMemoryScale se přepíše na nižší číslo (u mě to bylo defaultně 0,85, snižil jsem na 0,65 což snížilo využití VRAM), ale stejně problém přetrvává...

Nesetkal se s tímto problémem někdo? :-(
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 16GB (2x8GB) DDR4 3000 | GPU: XFX Radeon RX 5700 DD Ultra, 8GB GDDR6 | SSD: Transcend MTE220S, M.2 - 1TB | CASE: Fractal Design Define S

Reklama
RetroMax
nováček
Příspěvky: 28
Registrován: červenec 20
Pohlaví: Muž

Re: Warzone problémy se zvukem

Příspěvekod RetroMax » 25 lis 2020 14:51

Ghoust23 píše:Zdravím,

vím že to bude nejspíš na delší lokte a nemám tucha, zda mi zde někdo dokáže poradit, ale jsem zoufalej, proto to zkusím.

Před necelým rokem, jsem kupoval soustavu dle doporučení zde na forum - viz můj podpis.
Aktuálně mám problém s hrou Call of Duty Modern Warfare - Warzone -> hra běží na plné detaily na stabilních 60 FPS (mám pouze 60Hz monitor), ale zlobí mě zvuk. Po načtení hry, se začne po krátké době "sekat/zasekávat/vynechávat" zvuk. Zároveň mi ve chvíli prvních zasekávání zvuku vypadne Discord (po dlouhé době hra, kterou jsem chtěl hrát s kamarády)

Zkusil jsem různé návody na internetu, aktualizovat ovladače, různá nastavení zvuku ve Windows, ale nic neřeší můj problém. Zkoušel jsem hru snížit úplně na nízké detaily, také nepomohlo, problém přetrvává. Na redditu jsem se dočetl, že to dělá bottleneck (nevím jestli tento pojem využívám správně) procesoru (vytížením na 100%), ale procesor se při hraní nedostane přes 50%... GPU jede na 50-60%..
Jediné co jsem vypozoroval je vytížení VRAM při hře, což jsem zredukoval úpravou souboru nastavení v dokumentech (VideoMemoryScale se přepíše na nižší číslo (u mě to bylo defaultně 0,85, snižil jsem na 0,65 což snížilo využití VRAM), ale stejně problém přetrvává...

Nesetkal se s tímto problémem někdo? :-(

Sledoval jste teploty komponentů nepřehřívají se. A co wifi není pomalá

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21514
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Warzone problémy se zvukem

Příspěvekod ITCrowd » 25 lis 2020 15:04

A během hraní nepoužíváte teamspeak, či něco podobného?
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Uživatelský avatar
liborek
Level 5.5
Level 5.5
Příspěvky: 2605
Registrován: prosinec 05
Bydliště: Kroměříž
Pohlaví: Muž

Re: Warzone problémy se zvukem

Příspěvekod liborek » 25 lis 2020 18:22

No psal, že Discord....
Intel Core i7-6700,MB Gigabyte GA-B150-HD3,MSI-GeForce GTX 1070 Gaming X 8G,2 x8GB DD4 2133MHz,Win 10 64bit.

Windows 7Pro,Intel CoreDuo E6750,SAPHIRE RADEON HD 5770 VAPOR-X,RAM 3GB, Gigabyte MB GA-P35-DS4,Corsair 600w.

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21514
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Warzone problémy se zvukem

Příspěvekod ITCrowd » 25 lis 2020 18:47

Sorry, já nehraju a z tohoto: "Zároveň mi ve chvíli prvních zasekávání zvuku vypadne Discord (po dlouhé době hra, kterou jsem chtěl hrát s kamarády)" jsem pochopil, že discord je hra :-)
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Ghoust23
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 283
Registrován: září 13
Bydliště: Ústecký kraj
Pohlaví: Muž

Re: Warzone problémy se zvukem

Příspěvekod Ghoust23 » 26 lis 2020 21:20

Pardon, abych uvedl na pravou míru - během hraní CoD Warzone mi vždycky vypadne zvuk v aplikaci Discord (něco jako TeamSpeak)

Všiml jsem si akorát jedné věci, a to že když snížím Textury ve hře na very low, zvuk běží podstatně déle, ale hra je naprosto nekoukatelná. Vůbec tomu nerozumím, ať už hraju na very low, či na max detaily, FPS ve hře jsou stabilně na 60 FPS, ale problém se zvukem přetrvává...

Co se týče internetu, mám stabilní rychlost, při jakékoliv jiné hře mám nízký ping a nepocituji žádné problémy.

Teploty komponentů jsem sledoval přes AMD overlay a nic nevypadá na to, že by se přehřívalo.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 16GB (2x8GB) DDR4 3000 | GPU: XFX Radeon RX 5700 DD Ultra, 8GB GDDR6 | SSD: Transcend MTE220S, M.2 - 1TB | CASE: Fractal Design Define S

Uživatelský avatar
ITCrowd
Tvůrce článků
Guru Level 13
Guru Level 13
Příspěvky: 21514
Registrován: březen 10
Pohlaví: Muž

Re: Warzone problémy se zvukem

Příspěvekod ITCrowd » 28 lis 2020 10:02

Zkus v routeru zapnout QoS.
Zkusili jste to vypnout a zapnout? Problémy řeším pouze v tématech. Do SZ mi proto píšete zbytečně.
Základní diagnostika WiFi Jak na diagnostiku sítě Router jako switch Proč je nesmysl chtít router s velkým dosahem Vybíráme router

Ghoust23
Level 2.5
Level 2.5
Příspěvky: 283
Registrován: září 13
Bydliště: Ústecký kraj
Pohlaví: Muž

Re: Warzone problémy se zvukem

Příspěvekod Ghoust23 » 28 lis 2020 11:48

Já se bohužel do routeru nedostanu, byl přednastavený od zprostředkovatele internetu... Maximálně bych jim mohl v týdnu zavolat a zeptat se na přístupové údaje, které mi ale předpokládám nedají.
CPU: AMD Ryzen 5 3600 | RAM: Crucial Ballistix Sport LT Grey 16GB (2x8GB) DDR4 3000 | GPU: XFX Radeon RX 5700 DD Ultra, 8GB GDDR6 | SSD: Transcend MTE220S, M.2 - 1TB | CASE: Fractal Design Define S


  • Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Nízké fps warzone
    od Pakak » 26 bře 2021 14:49 » v Hry
    59
    2435
    od Pakak
    28 bře 2021 13:40
  • Dropy fps warzone
    od Pakak » 23 bře 2021 22:32 » v Hry
    15
    1269
    od kachnak
    24 bře 2021 18:16
  • Zátěž procesoru při Cod:warzone
    od Vondrys » 02 bře 2021 14:59 » v Hry
    13
    1110
    od Vondrys
    02 bře 2021 20:18
  • COD Warzone problém se spuštěním
    od juprokol » 23 úno 2021 11:45 » v Hry
    16
    1259
    od Václav Polák
    23 úno 2021 20:50
  • Warzone mi dnes nejede.
    od liborek » 08 zář 2021 17:58 » v Hry
    12
    498
    od liborek
    09 zář 2021 16:30

Zpět na “Hry”

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: CommonCrawl [Bot] a 0 hostů