Čau lidi hledám nějakou hru na můj pc zadarmo a je jedno jaký žánr to bude krom hororů a jinak mám
hardware:
Procesor: Intel Pentium (R) Dual-Core 2,50GHz
Grafika: Intel G33/G31 Express Chipset Family 256MB
Ram: 2GB
Operační system: Windows 7 home premium 32bit
Hledám nějakou starou hru
-
- Level 2
- Pohlaví:
Hledám nějakou starou hru
Naposledy upravil(a) Mladkov204 dne 12 dub 2021 14:39, celkem upraveno 1 x.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
Re: Hledám nějakou starou hru
Vietcong, Mafia, staré FIFY nebo NHL... je toho nepřeberné množství.
Žádný učenec z nebe nespadl, ale blbce jako by shazovali.
CPU: Intel Xeon E5450 @ 3.0 Ghz
GPU: Sapphire Radeon RX 570 Pulse 4GB
MB: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7395
RAM: 8,00GB Dual-Channel DDR2
CPU: Intel Xeon E5450 @ 3.0 Ghz
GPU: Sapphire Radeon RX 570 Pulse 4GB
MB: MICRO-STAR INTERNATIONAL CO.,LTD MS-7395
RAM: 8,00GB Dual-Channel DDR2
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Pozadavek byl zadarmo - toho moc nebude pokud to ma byt zadarmo a soucasne legalne.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... s_freeware
Ta integrovana grafika v podstate zabiji kazdou narocnejsi hru.
Take by stalo za to prolezt skladky a sberne dvory, urcite se tam najde halda lepsich pocitacu
nez je tato historicka vykopavka co ma dokonce jen 2 GB RAM a integrovanou grafiku.
https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... s_freeware
Ta integrovana grafika v podstate zabiji kazdou narocnejsi hru.
Take by stalo za to prolezt skladky a sberne dvory, urcite se tam najde halda lepsich pocitacu
nez je tato historicka vykopavka co ma dokonce jen 2 GB RAM a integrovanou grafiku.
-
- Level 6
- Pohlaví:
openttd - open transport tycoon deluxe
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Vidim na seznamu takove hry jako Hidden and Dangerous Deluxe, Lost Vikings a Starcraft.
Do roku 2005 by s tim ten pocitac nemusel mit problem.
Do roku 2005 by s tim ten pocitac nemusel mit problem.
-
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
Nabídnu své vlastní, co jsem uvolnil jako free a běží na počítačiSam Coupé, takže rozjedeš třeba na emulátoru Sim Coupe:
PAX - varianta na kdysi jednu mou oblíbenou automatovku
Lode Runner X - mód do ZX Spectrum hry (rozjedeš také na Sam Coupé): Lode Runner - kopání je zakázáno a tvým úkolem je projít celým bludištěm a nechytit se přitom do pasti ani se nenechat zabít, fígl je v tom, že průchody jsou neviditelné a je nutno přijít na to, jak chodit tajnými chodbami.

Vše (hry i emulátor) lze dohledat na Netu ...
PAX - varianta na kdysi jednu mou oblíbenou automatovku
Lode Runner X - mód do ZX Spectrum hry (rozjedeš také na Sam Coupé): Lode Runner - kopání je zakázáno a tvým úkolem je projít celým bludištěm a nechytit se přitom do pasti ani se nenechat zabít, fígl je v tom, že průchody jsou neviditelné a je nutno přijít na to, jak chodit tajnými chodbami.

Vše (hry i emulátor) lze dohledat na Netu ...
-
- Level 6
- Pohlaví:
obrazky nefunguji
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
-
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
satik: Tak potom stačí kliknout na odkaz, je tam ještě více obrázků co jsem dával, popis v angličtině, web španělský (měli tam na mě dotaz, jak funguje můj OS (spíše grafická nástavba + commander + emulátor + spousta dalšího:Explosionpro počítač Sam Coupé)) ...
http://retrowiki.es/viewtopic.php?f=53&t=200036762
Zkusím sem ty obrázky vložit ještě jednou, bez zkopírování z onoho webu (mě se zobrazují i ty nahoře, i když je možné že je mám v cache):
PAX (hra pro dva hráče - lze zvolit vzájemnou kooperaci nebo na střídačku jen za sebe, samozřejmě funguje i hra jednoho hráče, viz následující obrázek)

PAX (bos level, musíte mířit do červeného středu a netrefit překážky, střely či výběžky (šipky) bose, navíc červené srdce se smršťuje - po překonání bose se hraje od začátku, ale s vyšší obtížností, protivníci startují níže, po dalším překonání bose ještě níže atd.)

Lode Runner X

Někdy později sem přidám ještě další 3 své hry (módy pro ZX Spectrum hru: Penetrator - od nejlehčí, střední až po supertěžkou, měla by být v obraze disket u Explosionu, ale je možné, že je v dodatečném balíku jen u mě, názvy: PNT něco), zde připomínka této hry: Penetrator:
https://www.youtube.com/watch?v=-I1JuABsyZs
http://retrowiki.es/viewtopic.php?f=53&t=200036762
Zkusím sem ty obrázky vložit ještě jednou, bez zkopírování z onoho webu (mě se zobrazují i ty nahoře, i když je možné že je mám v cache):
PAX (hra pro dva hráče - lze zvolit vzájemnou kooperaci nebo na střídačku jen za sebe, samozřejmě funguje i hra jednoho hráče, viz následující obrázek)

PAX (bos level, musíte mířit do červeného středu a netrefit překážky, střely či výběžky (šipky) bose, navíc červené srdce se smršťuje - po překonání bose se hraje od začátku, ale s vyšší obtížností, protivníci startují níže, po dalším překonání bose ještě níže atd.)

Lode Runner X

Někdy později sem přidám ještě další 3 své hry (módy pro ZX Spectrum hru: Penetrator - od nejlehčí, střední až po supertěžkou, měla by být v obraze disket u Explosionu, ale je možné, že je v dodatečném balíku jen u mě, názvy: PNT něco), zde připomínka této hry: Penetrator:
https://www.youtube.com/watch?v=-I1JuABsyZs
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Hledám někoho, kdo mi dá vše do nové PC skříně
od HelFix » 11 pro 2024 18:28 » v Rady s výběrem hw a sestavením PC - 14
- 3682
-
od uzivatel123
23 pro 2024 09:35
-
-
-
Zkratka na plochu - Změna obnovovací frekvence monitoru - TV (hledám)
od jkmaxfli » 31 bře 2025 13:04 » v Multimédia (filmy, hudba, CDs/DVDs) - 4
- 4216
-
od jkmaxfli
31 bře 2025 19:19
-
-
-
Hledám někoho na opravu historické barevné laserové tiskárny
od Radovan-kocour » 12 pro 2024 13:32 » v Vše ostatní (hw) - 0
- 2080
-