Ahoj už jsem zase tady chtěl bych se zeptat jaký hry by jste mi doporučili už nevím co hrát můžou být zadarmo i za peníze, ale spíš zadarmo můj hw je intel pentium e5200, gt 1030, 4gb ram ddr2 800MHz, 500gb Emtec x150 ssd, windows 10 a ethernet marvell yukon 88e8056 pci-e gigabit ethernet controller
Jsem zjistil že mi to rozjede hry i když mám horší procesor než je požadovaný je mi jedno jaký žánr.
výběr her Vyřešeno
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Re: výběr her
Ahoj, jedno obdobné téma si již zakládal a nějaké tipy na hry jsi dostal.
Zároveň si i dostal tipy na to, jak se dostat k lepšímu počítači velice levně ne-li zadarmo.
Tak ještě zopakuji.
Projdi si sběrný dvůr, možná se ti poštěstí a něco najdeš.
Zároveň ti vřele doporučuji založit téma viewforum.php?f=77 a poptat se, zda někdo nemá doma něco, čeho se potřebuje zbavit.
Přeji ti hodně štěstí.
Zároveň si i dostal tipy na to, jak se dostat k lepšímu počítači velice levně ne-li zadarmo.
Tak ještě zopakuji.
Projdi si sběrný dvůr, možná se ti poštěstí a něco najdeš.
Zároveň ti vřele doporučuji založit téma viewforum.php?f=77 a poptat se, zda někdo nemá doma něco, čeho se potřebuje zbavit.
Přeji ti hodně štěstí.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Pocet her, vyrobenych do roku 2005, je stale stejny a jiz se nikdy nezmeni.
Dohrat treba Stonekeep bude par tydnu trvat a ta hra chodi i na 486 z roku 1993.
To zalozeni inzeratu uz jsem radil mnohokrat - vysledkem je jedno velke NIC. Stale si tazatel
stezuje ze ma pocitac na dve veci ale snaha ziskat lepsi je doslova nulova. S jedinou drobnou
zmenou, grafika uz je Geforce 1030, coz ale nepomuze nicemu krome her co nefunguji na iGPU.
Dohrat treba Stonekeep bude par tydnu trvat a ta hra chodi i na 486 z roku 1993.
To zalozeni inzeratu uz jsem radil mnohokrat - vysledkem je jedno velke NIC. Stale si tazatel
stezuje ze ma pocitac na dve veci ale snaha ziskat lepsi je doslova nulova. S jedinou drobnou
zmenou, grafika uz je Geforce 1030, coz ale nepomuze nicemu krome her co nefunguji na iGPU.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
A přitom je to tak jednoduché to téma založit.
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Lidi vyhazuji pocitace - na 3 nebo 4 generaci Intelu uz by tu nikdo nesahl ani dlouhym klackem.
A pritom takovy pocitac je o 5-7 roku novejsi, nez ma tazatel, a nekolikrat vykonnejsi. Nicmene
pokud se sam neozve, bude to koncit na sbernych dvorech, protoze uz ani bazary o to nestoji.
A pritom takovy pocitac je o 5-7 roku novejsi, nez ma tazatel, a nekolikrat vykonnejsi. Nicmene
pokud se sam neozve, bude to koncit na sbernych dvorech, protoze uz ani bazary o to nestoji.
-
- Level 4.5
- Pohlaví:
Potvrzuji. Sám jsem na i3-6100 neb tak nějak ještě donedávna hrál CS:GO. Jen jsem koupil bazarovou gtx 960. Shodou okolností to byl počítač zde od uživatele z fóra který mi ho nechal gratis.
-
- Level 3.5
- Pohlaví:
@mladkov204 - Registruj se nebo přihlaš třeba googlem (Sign up) na Chatbot https://chat.openai.com/auth/login
...a můžeš i opakovaně česky pokládat jednoznačné otázky. Ai ti vyhledá hry. Bude zdvořilá a neunaví se. Je to vlastně vyfiltrovaný google s gramaticky schopným žvanilem.
...a můžeš i opakovaně česky pokládat jednoznačné otázky. Ai ti vyhledá hry. Bude zdvořilá a neunaví se. Je to vlastně vyfiltrovaný google s gramaticky schopným žvanilem.
-
- Master Level 8.5
- Pohlaví:
Zkus na tom šrotu rozjet nejžhavější novinku letošního roku, funguje od 3.5 MHz
https://www.youtube.com/watch?v=StsO4EbeJBM

https://www.youtube.com/watch?v=StsO4EbeJBM
"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Re: výběr her Vyřešeno
Krome toho, ze ten dotaz je rok stary, tak Last of us asi tezko spusti, ze.
Jestli to mel byt vtip, tak vtipne to neni.
Jestli to mel byt vtip, tak vtipne to neni.
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 9
- 2824
-
od VojtouNerCZ
01 pro 2024 19:28
-