změna jazyka v the sims 4
-
- Level 2
- Pohlaví:
změna jazyka v the sims 4
Ahoj chci se zeptat mám takovou důležitou otázku, začal jsem hrál the sims 4 a chvilku jsem to nechápal co tam dělat, ale už jsem na to přišel a s tím i na jednu věc že sice je celá hra v češtině jenomže ty simíci si spolu povídají v angličtině a já tomu vůbec nerozumím tak jsem se chtěl zeptat jestli to nejde udělat tak aby si spolu povídali česky nebo aspoň nějaký titulky nebo tak něco. Budu moc rád za radu.
-
- Elite Level 10
- Pohlaví:
Re: změna jazyka v the sims 4
To jako fakt nepoznáš, že to není Angličtina? Jsi nikdy neposlouchal nějakou písničku, film nebo cokoliv?
https://en-m-wikipedia-org.translate.go ... r_pto=wapp
https://en-m-wikipedia-org.translate.go ... r_pto=wapp
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Jsi si jisty ze je to anglictina ?
Anglictina se uci uz v materske skolce, tedy by mel kazdy poznat zda dotycny jazyk je nebo neni anglictina.
Pokud si spravne pamatuju, ta rec v SIMS je vymyslena asi jako ta pisnicka v Limonadovem Joeovi.
Je to tam prave z duvodu, aby nebylo nutne prekladat obrovske kvantum textu do desitek jazyku.
Anglictina se uci uz v materske skolce, tedy by mel kazdy poznat zda dotycny jazyk je nebo neni anglictina.
Pokud si spravne pamatuju, ta rec v SIMS je vymyslena asi jako ta pisnicka v Limonadovem Joeovi.
Je to tam prave z duvodu, aby nebylo nutne prekladat obrovske kvantum textu do desitek jazyku.
-
- Level 2
- Pohlaví:
Aha tak to se omlouvám, že jsem nevěděl, že to není angličtina, takže to všichni nebudou rozumět ty jejich řeči
-
- Guru Level 15
- Pohlaví:
Presne tak - nerozumi tomu nikdo a neni potreba nic prekladat.
-
- Level 2
- Pohlaví:
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3695
-