Škubání her

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

honzicek1982
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Škubání her

Příspěvekod honzicek1982 » 27 led 2008 22:21

Po koupi novýho počítače se mi začali škubat hry.Sou sice plynulí,ale škubou se. Moje sestava je deska P5B SE , Q6600 , 2 giga ram DDR2 800 , Ge-Force 7900GTX , 2x HDD 320 + 400 .Na mí dřívější sestavě AMD Atlon 3400+ , Ge-force 7900gtx , 2 giga ram DDR 400 běhali ty samý hry na stejný nastavení naprosto bez problemu(dokonce i na větší rozlišení).Jinak dělá to jak u novejch tak i u starších her.Nevíte někdo kde by moh bejt problem?

Reklama
Verxes
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod Verxes » 27 led 2008 23:57

Ovladače máš nainstalovaný? :smile:
Přeinstalovat DirectX, nainstalovat nejnovější ovladače a pak dej vědět jestli se to změnilo, nebo furt stejný..

honzicek1982
nováček
Stav:

Příspěvekod honzicek1982 » 28 led 2008 11:35

Verxes píše:Ovladače máš nainstalovaný? :smile:
Přeinstalovat DirectX, nainstalovat nejnovější ovladače a pak dej vědět jestli se to změnilo, nebo furt stejný..

Ovladače mam nainstalovaný nejnovější i pro desku,skoušel sem i starší na grafiku,ale pořád to bylo stejný.Nemělo by třeba bejt něco vyplího v biosu aby mi to třeba nezpomalovalo procesor nebo tak nějak?Mam vyplí akorát EIST a C1E a desku mam Asus P5B SE

Crave
Level 4
Level 4
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 28 led 2008 14:54

jaky máš zdroj? to jsi jenom vylepsoval komp nebo jsi kupoval celou sestavu?

BROZA
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod BROZA » 28 led 2008 16:26

Máš správně nataktovanej procesor?
Intel Core 2 Duo E6400;ASUS P5B;4GB DDR2-800MHz;7600GT/2DHT

zao
Level 6.5
Level 6.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod zao » 28 led 2008 16:27

co to je za hry gk není zrovna nejlepší
Jsem tu abych vám poradil s výběrem jakéhokoliv HW a klidně vám udělám sestavu na míru za peníz jakej si řeknete a samozřejmě pomůžu i z něčím jiným když budu vědět.

honzicek1982
nováček
Stav:

Příspěvekod honzicek1982 » 28 led 2008 18:16

zao píše:co to je za hry gk není zrovna nejlepší

Hry sou to všechny.Například Cod4 , Oblivion , HL2 - E2 ,ale tyhle hry mi předtim na jednojádru ramkách 400 a tý samý grafice běhali naprosto bez problemu.Dělá to až na novym počítači proto mi to příde divný když na slabšim to šlo bez problemu a na víkonějšim se to škube.Kdyby se hra trhala tim že má málo snímků,ale je plynulá jenom se to škube tak že de normalně pak to poskočí a takle pořád dokola.

Pic
Moderátor
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

Příspěvekod Pic » 28 led 2008 22:29

Podívej se co vše máš nastaveno v ovladači grafické karty, tam může být řešení problému.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!

honzicek1982
nováček
Stav:

Příspěvekod honzicek1982 » 28 led 2008 22:43

Pic píše:Podívej se co vše máš nastaveno v ovladači grafické karty, tam může být řešení problému.

V ovladačích karty sem nic nenastavoval.Vtom se radši nehrabu protože tomu netrozumim.Tady bych chybu neviděl.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 28 led 2008 23:26

Jak může být hra plynulá, když se škube? Tomu nerozumím. Odinstaloval jsi ty starší ovladače grafiky v nouzovém režimu? Harddisky máš defragmentované? Nemáš vir? Nepřehřívá se ty něco? Ovladače na vše máš v pořádku nainstalované? Mechaniky máš v DMA?

Crave
Level 4
Level 4
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Crave » 29 led 2008 06:31

jaký máš zdroj? mě se taky náročnější hry sekají a je to zdrojem to vím..tak to napis..

honzicek1982
nováček
Stav:

Příspěvekod honzicek1982 » 29 led 2008 12:48

Crave píše:jaký máš zdroj? mě se taky náročnější hry sekají a je to zdrojem to vím..tak to napis..

Zdroj mam 550tku je dodanej s touhle skříní http://eshop.kak.cz/zbozi/cae196-euroca ... ack-silve/ Já bych řek že zdrojem to nebude zas tolik věcí v počítači nemam aby to tenhle nutah.A přehřívat se tam taky nic nebude teploty sou v normalu a skřín sama osobě větrá jak blázen.

Zpět na “Hry”