Škubání her
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Škubání her
Po koupi novýho počítače se mi začali škubat hry.Sou sice plynulí,ale škubou se. Moje sestava je deska P5B SE , Q6600 , 2 giga ram DDR2 800 , Ge-Force 7900GTX , 2x HDD 320 + 400 .Na mí dřívější sestavě AMD Atlon 3400+ , Ge-force 7900gtx , 2 giga ram DDR 400 běhali ty samý hry na stejný nastavení naprosto bez problemu(dokonce i na větší rozlišení).Jinak dělá to jak u novejch tak i u starších her.Nevíte někdo kde by moh bejt problem?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Verxes píše:Ovladače máš nainstalovaný?![]()
Přeinstalovat DirectX, nainstalovat nejnovější ovladače a pak dej vědět jestli se to změnilo, nebo furt stejný..
Ovladače mam nainstalovaný nejnovější i pro desku,skoušel sem i starší na grafiku,ale pořád to bylo stejný.Nemělo by třeba bejt něco vyplího v biosu aby mi to třeba nezpomalovalo procesor nebo tak nějak?Mam vyplí akorát EIST a C1E a desku mam Asus P5B SE
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
zao píše:co to je za hry gk není zrovna nejlepší
Hry sou to všechny.Například Cod4 , Oblivion , HL2 - E2 ,ale tyhle hry mi předtim na jednojádru ramkách 400 a tý samý grafice běhali naprosto bez problemu.Dělá to až na novym počítači proto mi to příde divný když na slabšim to šlo bez problemu a na víkonějšim se to škube.Kdyby se hra trhala tim že má málo snímků,ale je plynulá jenom se to škube tak že de normalně pak to poskočí a takle pořád dokola.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Crave píše:jaký máš zdroj? mě se taky náročnější hry sekají a je to zdrojem to vím..tak to napis..
Zdroj mam 550tku je dodanej s touhle skříní http://eshop.kak.cz/zbozi/cae196-euroca ... ack-silve/ Já bych řek že zdrojem to nebude zas tolik věcí v počítači nemam aby to tenhle nutah.A přehřívat se tam taky nic nebude teploty sou v normalu a skřín sama osobě větrá jak blázen.