Cau...Mam takovej dotaz.Mam pujcenou hru od kamose (Halflife 2) Je to original ale je prepalena ,aby si prej nek....l original.
No a k dotazu..Kdyz ji nainstaluju a pak hraju tak je vse ok,ale jakmile hru ukoncim a ulozim tak pri dalsim zpusteni mi to pise na pravo hlasku "All disabled" a vsichni protivnici nic nedelaji .Ja se muzu normalne pohybovat ale nikdo mi v tom nebrani.Proste sou vsichni "vypnuty".Kdyz hraju v kuse tak je to vsechno ok ad dojdu kam dojdu,ale po ulozeni stejnej problem!Zkousel sem i nekolikrat reinstal a nic!Kamosovy to jde v poho!Nevi nekdo kde je chyba?Diky
Halflife 2 Problem pri spousteni! Vyřešeno
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Halflife 2 Problem pri spousteni!
Jo ten problém sem taky řešil, bohužel si nepamatuju jak sem to vyřešil
, ale já zapátrám.

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
JJ dik ja budu rad kdyz to nejak vyresim!Budu taky patrat ale zatim sem nic nevypatral! 
edit:Tak sem na neco narazil ale to mi fungovalo jen chvilku!po nacitani dalsi urovne mi to tam skocilo znovu!
tady je ten navod: Pokud mate problem ze pri spusteni hry se vam objevi napis: A.I. Disabled. Musite jit do slozky z Half-life 2 a tam do slozky HL2, dale pak do slozky cfg. Odtud zkopirujte na plochu soubor: config.cfg a prejmenujte ho na: autoexec.cfg potom tento soubor otevrete v textovem editoru a smazte vsechen text a napiste tam misto nej toto: ai_norebuildgraph "1" ai_disable "0" ( musi to byt pod sebou ) Potom uz jen zkopirujte soubor zpet do slozky cfg ( Jeste se to zepta jestli chcete soubor prepsat ? Dejte ANO. Vse by vam melo jet bez problemu. Pokud ne tak mi napiste.

edit:Tak sem na neco narazil ale to mi fungovalo jen chvilku!po nacitani dalsi urovne mi to tam skocilo znovu!
tady je ten navod: Pokud mate problem ze pri spusteni hry se vam objevi napis: A.I. Disabled. Musite jit do slozky z Half-life 2 a tam do slozky HL2, dale pak do slozky cfg. Odtud zkopirujte na plochu soubor: config.cfg a prejmenujte ho na: autoexec.cfg potom tento soubor otevrete v textovem editoru a smazte vsechen text a napiste tam misto nej toto: ai_norebuildgraph "1" ai_disable "0" ( musi to byt pod sebou ) Potom uz jen zkopirujte soubor zpet do slozky cfg ( Jeste se to zepta jestli chcete soubor prepsat ? Dejte ANO. Vse by vam melo jet bez problemu. Pokud ne tak mi napiste.
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
2) Tip :
Někomu při hraní HL2 nejede umělá inteligence = AI DISABLED. Proto musíte při každém loadingu napsat do Console následující text : ai_disable 0. Nápis, který se zobrazoval, po chvíli zmizí a postavy se rozběhnou.
Toto jsem jeste nezkousel tak du na to!
Někomu při hraní HL2 nejede umělá inteligence = AI DISABLED. Proto musíte při každém loadingu napsat do Console následující text : ai_disable 0. Nápis, který se zobrazoval, po chvíli zmizí a postavy se rozběhnou.
Toto jsem jeste nezkousel tak du na to!
- mike007
- Master Level 7.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Yelkinson píše:Je to original ale je prepalena
Takže to není originál...
ai_disable 0 ti pomůže.
Originál hra tohle nedělá, teda alespoň mě to nikdy nedělalo.
Nejlepší hra je Excel!
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
• Pravidla fóra PC-help • Jak označit téma za vyřešené
»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»»
UPOZORNĚNÍ - můj Skype, Soukromé zprávy či email neslouží jako tech. podpora.
Dotazy pište do fóra. Od toho tu je.
- Yelkinson
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Halflife 2 Problem pri spousteni! Vyřešeno
No je to kopie originalu.Ale neberu to jako nelegal
Oznacim jako vyresene a dik vlastne patri GOOGLU

Oznacim jako vyresene a dik vlastne patri GOOGLU

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Jak odstranit okna při spouštění - Chrome Příloha(y)
od NIESRA » 08 pro 2024 10:42 » v Internet a internetové prohlížeče - 2
- 4750
-
od NIESRA
Zobrazit poslední příspěvek
08 pro 2024 11:29
-
-
- 4
- 4018
-
od petr22