Sacred local server
Sacred local server
Zdravím chtěl jsem si s bráchou zahrát Sacred gold tak jsem založil server (dedicated server) a brácha se připojil ale já svůj server neviděl nevíte proč?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Sacred local server
A proč zakládat dedicated server? Jestli máte kompy normálně prosíťovaný, tak hrajte po síti a ušetříte problémy.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
jak to myslíš? já když založím normal ne dedicated tak mi to napíše : server up and running. a brácha se připojí ale to se zase já nemůžu připojit...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
A máte ty kompy prosíťovaný? Dedicated server k tomu neni vůbec potřeba, pokud teda hra umožňuje hru přes LAN.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
máme je prosíťovaný...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No tak jeďte normálně přes LAN. Ve hře jdi do multiplayer a založ server pro LAN. Dedicated server je ti tady k ničemu a zbytečnej.
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
nj jenže to je právě to co jsem řekl na začátku... když založim server tak mi to napíše : Server up and running brácha se připojí jenže já nemužu protože už znova hru spustit nemůžu...
edit: když mi to napíše tak se nic neděje...
edit2:hrál jste to už někdo přes hamachi?? jestly jo tak pls řekněte jak... já mám prostě problém že nevidím svůj server... ale brácha ho vidí.
edit: když mi to napíše tak se nic neděje...
edit2:hrál jste to už někdo přes hamachi?? jestly jo tak pls řekněte jak... já mám prostě problém že nevidím svůj server... ale brácha ho vidí.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Já si to snad kvůli tobě nainstaluju
A jak ten server zakládáte? Normálně spustíš hru. Dáš multiplayer, pak dáš něco jako host atd.? Tahle hra taky vyžaduje pro hraní multiplayeru origoš cd klíč pokus se nepletu.

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
já mám origoš ale jako jemu to jde brácha na něm v poho hraje ale já ho nevidím...
ps: origoš potřebuješ v mulťáku na net hru ale lan ti jde si myslím i bez...
ps: origoš potřebuješ v mulťáku na net hru ale lan ti jde si myslím i bez...
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Napiš prosimtě krok po kroku jak tu hru zakládáš. Furt se mi nezdá, že tam cpeš ten dedicated server 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
hele dedicated server sem cpu proto že když to založim normálně je to jedno a to samý... (u sacred...)
takže založim server brácha se připojí a hraje a já když se chci připojit dám multiplayer local network a pak tam nevidím žádný server chápeš?
takže založim server brácha se připojí a hraje a já když se chci připojit dám multiplayer local network a pak tam nevidím žádný server chápeš?

- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
No hele zkusim to nějak v průběhu dne nainstalovat a kouknout na to, ale stejně si myslim, že to děláte s bráchou blbě 

Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 2
- 1552
-
od DeNNI85