WoW-problém s grafikou
WoW-problém s grafikou
Zdravím,mám vážný problém s grafikou u WoWka. Předtím než náš server přešel na patch 3.2.2a jsem s grafikou neměl žádné problémy,ale po napatchování jsem hru spustil a nezobrazuje se mi textura země,zkousel jsem vselijak prenstavit nastaveni grafiky,interface atd atd. vypnout addony zapnout addony nic nepomaha,dela mi to u vsech postav na vsech serverech co jsem zkousel,prosim o radu. diky moc,jo a hraju to na notasu HP 550 2GHZ 1GB RAM Intel 965
Intel Celeron 2,4 GHZ 256kB L2 cache,224MB RAM,166 MHZ,ProSavager DDR,80GB HDD a nestidím se za to :) mam to jen na blizzard hry a net :)
Re: WoW-problém s grafikou
Zkoušel si reinstallovat WoWko?
jezis hlvne to ne,to by bylo nekolik hodin instalovani a navic instalacky ani nemam,jen 7 z 9ti casti k WotLK. kamos mi dal wow a tbc na dvdckach a wotlk jsem si stahl a nainstalovat. normlani instalacky nemam a instalwow.exe to by se stahoval tyden
Intel Celeron 2,4 GHZ 256kB L2 cache,224MB RAM,166 MHZ,ProSavager DDR,80GB HDD a nestidím se za to :) mam to jen na blizzard hry a net :)
Najnovšie patch. Najnovšie ovládače. To si dúfam skúšal? Inač je to legal?
Radšej ani nepíšem lebo by nevošlo do limitu. 

ovladace mam,patch mam 3.2.2a a nejnovejsi je 3.3.0 ale na ten neni moc serveru a navic na tom svojem mam asi 10 80ek takze bych radsi tady zustal,legalni to je asi tak ze je to stahly z blizzardu jako 10-day trial na offik ale po nastaveni realmu funguje dal. a ne neofiky nejsou nelegalni
to je pravda... wow se dá legálně stáhnout z blizzardu a pak můžeš hrát i na neofficiálních serverech, když přepíšeš realmlist a blizzardu to nevadí, protože si uvědomují, že sám poznáš, že to není ono... lepší je wow nehrát vůbec a nebo na offiku... tam to má cenu... i když já hrál s přestávkami wow už od doby kdy ani nebylo TBC. Takže nějakých 5let a to na těch neoficiálních serverech. A uvědomuju si jaká to byla blbost a ztráta času, co jsme do toho vložil. Na offiku to má aspoň trochu smysl...
btw ten problém bdue spíš v ovladačích nebo hw notebooku než ve hře jako takové
btw ten problém bdue spíš v ovladačích nebo hw notebooku než ve hře jako takové
Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.

Jinak mám tuhle sestavu:
MB: MSI B450 TOMAHAWK MAX, CPU: AMD Ryzen 5 3600, GPU: GIGABYTE Radeon RX 5700 XT GAMING OC 8G, RAM: Corsair Vengeance LPX Black 16GB DDR4 3200, SSD: Kingston A2000, M.2 - 1TB, Skříň: Be quiet! Pure Base 500, PSU: Seasonic Focus Plus Gold - 650W.
No na offik jaksi nemam prachy a taky me nebavi expit,bavi me dungy a pvp. V ovladacich to nebude,jsem zkousel preinstalovat,ani vadny patche,tedka zkousim repair a hw notasu byl mel stacit,na 3.1.3 to bohate stacilo,na stredni to jelo v pohode
Tohle je spíš k WoW ne k tomu grafickému problému:
Předpokládám, že jsi ještě student? Pokud ano, tak hodně lidí to řešilo tak, že si zaplatilo 1-2 měsíce o letních prázdninách. Za tu dobu naexpíš 70level (tehdy na TBC serveru). Teď je to celkově změněné a za stejnou dobu jde udělat 80. PRotože je to zrychlenější i na offiku. Takže uděláš 80Level. Jako profese si zvolíš minning a enchanting. Budeš minnovat a chodit i dungy atd a pak prodávat enchanty. Když tomu obětuješ každý měsíc pár hodin, tak vyděláš neskutečná kvanta goldů. A goldy se dají vyměnit za čísla předplacených karet. Takže potom už si vyděláváš na další měsíce pouze takto. Funguje to.
Předpokládám, že jsi ještě student? Pokud ano, tak hodně lidí to řešilo tak, že si zaplatilo 1-2 měsíce o letních prázdninách. Za tu dobu naexpíš 70level (tehdy na TBC serveru). Teď je to celkově změněné a za stejnou dobu jde udělat 80. PRotože je to zrychlenější i na offiku. Takže uděláš 80Level. Jako profese si zvolíš minning a enchanting. Budeš minnovat a chodit i dungy atd a pak prodávat enchanty. Když tomu obětuješ každý měsíc pár hodin, tak vyděláš neskutečná kvanta goldů. A goldy se dají vyměnit za čísla předplacených karet. Takže potom už si vyděláváš na další měsíce pouze takto. Funguje to.

Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
ja nehraju wow kvuli penezum ale kvuli zabave. mam rad svuj starej servr a nerad bych nekam jinyma chodil a repair nepomohlo :(
a navic me NEBAVI EXPENI a cestovani celej den po mape nez nekam dojdu abych si mohl jit dung kde mi stejne nepadne zadnej item
a navic me NEBAVI EXPENI a cestovani celej den po mape nez nekam dojdu abych si mohl jit dung kde mi stejne nepadne zadnej item
Podle toho co mi říkal kamarád co hraje na ofiku už tohle docela odpadá. Přímo ve hře je kolonka kde si zaškrtneš že chceš jít dung, server sám sestaví partu a portne vás k tomu dungu. (podle mě tohle je už největší humus, za chvilku tam bude jen tlačítko get item...) Nicméně jen pro tvé info
Jsi-li bez miny, hoď kamenem...
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost
V nebi je lepší vzduch, ale v pekle lepší společnost

jn a taky neříkám že si tím bdueš vydělávat
nehraješ kvůli penězům, ale proto, aby jsi za pár goldů vyměnil s někým Kód od karty... takže ty z toho nebdueš mít peníze, alejen dalších 60dnů hraní... ale tka jestliže nechceš na offík je to tvoje věc... nevím jak dlouho to hraješ, ale mě funn servery přešly během pár měsíců... pak jsem hrál na serverech kde to bylo co nejvíce pdoobné offiku... s velkou komunitou, blizzlike raty atd.. aby to byla nějaká výzva a mělo to torchu smysl... aby to prostě bylo o něčem...

Jsem Apple ovce
.
Jinak mám tuhle sestavu:

Jinak mám tuhle sestavu:
Přeinstalovat ovladače gr. karty a DirectX jsi zkoušel?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 1530
-
od petr22
Zobrazit poslední příspěvek
20 srp 2024 07:13