F1 2010 Nezobrazí se mi volant
F1 2010 Nezobrazí se mi volant
Zdravim nainstaloval jsem si F1 2010 připojil jsem Volant nainstaloval ovladače a spustil hru a když jdu do nastavení tak je tam jen Klávesnice a vlastní tvorba nastavení tam si sice volant nastavit mužu ale nemužu si u něj nastavim mrtvou zonu atd. nevíte co stím ? Už jsem zkoušel 3 volanty a ani jeden se neukázal.
Re: F1 2010 Nezobrazí se mi volant
možná ti pomuže tohle:asi nejpokrokovější funkce volantu nazvaná „Tuning“. Vyvolává se stejnojmenným tlačítkem na středu volantu. Veškeré nastavování se děje skrze světelný digitální displej na pravé straně jednotky volantu a čtyřsměrná tlačítka na jeho levé. Tato růžice slouží i pro pohyb v nabídkách hry stejně jako směrové klávesy na ovladači. Pravým či levým tlačítkem listujete v jednotlivých možnostech menu a horním nebo dolním měníte jejich parametr.
Přitom displej pomocí zkratek indikuje zvolenou funkci a její číselné vyjádření. Tak si můžete libovolně nastavit citlivost zatáčení, mrtvou zónu volantu (dead zone), stupeň vibrací a nebo aktivovat systém omezující přetočení vozidla při prudkém zatočení (nepoznal jsem ale žádný efekt). Poslední položka „Program“ ukrývá mapování tlačítek. Zde si totiž můžete přiřazovat jakémukoli tlačítku včetně toho přímo ve středu volantu (typicky klakson) libovolnou funkci. Jednoduše navolíte tuto položku v menu a stisknete klávesu, které chcete přiřadit novou funkci a poté tlačítko, které pro tuto funkci doposud slouží.
Přitom displej pomocí zkratek indikuje zvolenou funkci a její číselné vyjádření. Tak si můžete libovolně nastavit citlivost zatáčení, mrtvou zónu volantu (dead zone), stupeň vibrací a nebo aktivovat systém omezující přetočení vozidla při prudkém zatočení (nepoznal jsem ale žádný efekt). Poslední položka „Program“ ukrývá mapování tlačítek. Zde si totiž můžete přiřazovat jakémukoli tlačítku včetně toho přímo ve středu volantu (typicky klakson) libovolnou funkci. Jednoduše navolíte tuto položku v menu a stisknete klávesu, které chcete přiřadit novou funkci a poté tlačítko, které pro tuto funkci doposud slouží.
immortal-world.net - přijďte si zahrát!
a jakej to maš vubec volant?
tajto tam je to si nastavuješ jaký chceš nazout gumi než zajedeš do buxu aby je meli připravený nebo přítlačný křídlo nahu nebo dolu. Hele já mám ještě od logitechu Normální Gamepad a ten když strčim do pc a zapnu F1 tak v nastavení už je danej automaticky a už je přednastavenej ale ty volanty tam prostě nejsou musíš si je nastavit sám ale nemužu se dostat do dvou položek protože si ta hra myslí že asi nemám volant :(
mel jsem volant od Logitechu ten nejlevnější pak tady mám Genius a pak od thrusmaster přimo pro F1 a taky nic.
hmm..myslim že sem někde čet, že si to musiš nastavit jen sam....skus tohle možna ti to pomuže http://jet.ic.cz/lfs/wheel_setup/
a skoušel si to vubec nastavit v ovládacích panelech?
nakalibroval jsem všechny a nic.
PLS nevíte jak na to ?
vubec nevim..skus ten volant znova nainstalovat..
To jsem zkoušel a nic :(
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Facebook - stránky se nezobrazí Příloha(y)
od Hoff » 18 říj 2024 10:17 » v Internet a internetové prohlížeče - 9
- 4646
-
od Hoff
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 09:25
-