Zdravím,
hledám nějakou hru, kde je velká volnost nebo hodně možností. Jako např. GTA:SA, X3, Mount&Blade atd.?
Díky
Velká volnost ve hře
Re: Velká volnost ve hře
Všechny díly GTA
Mafia
Fable
Driver
... Už mě nic nenapadá..
Mafia
Fable

Driver
... Už mě nic nenapadá..

Never stop dreaming.
Tak Fable jsem ještě nezkoušel, ostatní jsem víceméně někdy hrál a Driver myslím že zase tak moc možností nemá, já naschvál uváděl GTA SA, jelikož tam bylo možností nejvíce.
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Všechny hry ze série The Elder Scrolls. Hlavně Morrowind.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | Sapphire Pulse RX 6600XT | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Hrál jsme poslední dva díly a osobně netrpělivě čekám na další díl :-) a první dva díly mě v dnešní době už moc nelákají, každopádně taky díky.
Ondys píše:Fable
Ten mi teda moc volný nepřišel.
Doporučoval bych ti Assassin's Creed, to je pecková hra. I když moc hack'n'slash nemusím, tohle mě bavilo i po dohrání hlavního příběhu. Další hra Mass Effect, taky výborná hra ze sci-fi prostředí. Hodně volnosti je taky v MMORPG hrách, jako je WoW, Lineage 2 atd.
Minecraft naprostá volnost.
-
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Just Cause 2 například 

kazdopadne fallout jste nak zapomeli ne?:D krome tactics jakejkoliv titul:P
Tommy4 píše:Doporučoval bych ti Assassin's Creed, to je pecková hra. I když moc hack'n'slash nemusím, tohle mě bavilo i po dohrání hlavního příběhu. Další hra Mass Effect, taky výborná hra ze sci-fi prostředí. Hodně volnosti je taky v MMORPG hrách, jako je WoW, Lineage 2 atd.
Assassin's Creed mě osobně přišel jako koridorová akce a MMORPG mě už neberou, když už tak bych si rád zkusil něco ve stylu MMORPG jako je WoW nebo Lineage 2 ale z dnešní doby. Tzn. chodíte po městě, střílíte z normální střelné zbraně atd. Docela jsem se těšil že by to mohlo být APB, ale je to úplně jiná hra, vezmete misi, jedete na určité místo a tam hrajete.
jackm píše:Minecraft naprostá volnost.
Nad tím se uvažoval že jej zkusím, ale hraní je zpoplatněno měsíčními poplatky ne?
BiScHop píše:Just Cause 2 například
To si nejspíš vyzkouším, jednička byla docela dobrá.

A k Fallout, z prvních dílů mě nejvíce bavil právě Tactics jelikož souboje mohli probíhat v reálném čase

Opět všem díky za tipy.
Assassin's Creed není podle mě žádná koridorovka, ale docela hodně dobrý sandbox, o čemž přesvědčují i další díly AC 2, ACB a očekávaně i nadcházející AC Revelations. Minecraft je zpoplatněn jen jako verze Beta, zato starší, ale pořád hodně hraná verze Classic je zcela zdarma a v prohlížeči. A i u té Bety, když víš, kam jít, tak se na poplatky můžeš úplně vykakat :-) Classic i Betu doporučuji, každá verze má něco do sebe. Just Cause 2 je takový odlehčený, ale zábavný sandbox, taky doporučuji.
Pokud máte rádi elektronickou hudbu a nemáte co na práci, můžete si poslechnout mou hudební tvorbu na SoundCloudu.
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Případně mě můžete podpořit koupí mých skladeb/EP na iTunes nebo poslechem mé tvorby na Spotify :)
Já hrál AC po první misi a připadalo mi to takové divné, asi to nebyl stal hry pro mě. Každopádně za pár dnů vychází nové tituly na které se těším. (F1 2011, FIFA, NHL, FIFAM, FM, TES V...) bude toho dost tak hledám něco co by mi zkrátilo večery. Jak je na tom nový Deus Ex? Je opravdu tak dobrý jak všude píšou?