Má cenu psát na support?
Má cenu psát na support?
Zdravim, chci se zeptat jestli má cenu psát na steam support, když jsem zapomněl heslo, ale název účtu znám, kde jsem měl CoD 7?..
Ale normálně originálku i s cd - keyem tu mám. Jo a e-mail, který jsem zadával při registraci toho účtu, tak na něj jsem už taky zapomněl heslo, protože to byl e-mail, kterej sem si založil jen kvůli steamu.. ;D... No.. Díky za odpověď.

Re: Má cenu psát na support?
Znáš kontrolní otázku k steam účtu? Pokud ne tak myslím že to nemá cenu, pokud ano tak myslím že to nějak půjde vyřešit.
Neznám, ale dle mého, to, co jsi napsal je blbost, protože, když mám normálně manuál s cd - keyem, tak by to přece mělo nějak jít ne?..
Ten manuál by mohl kdokoliv ukrást a teď by mohl chtít ukrást tvůj účet, já mam na steamu přes 30 her, myslíš že když by mi někdo ukradl manuál k jedné hře kde byl cd-key a chtěl moje heslo po podpoře tam že mu ho dá? Je tvoje blbost že si kvůli steamu založíš nový email a nedáš si tam třeba stejné heslo jako k jinému e-mailu nebo nenastavíš sekundární e-mail. (Na ten by ti vygenerovali nové heslo.) Jedinou šanci podle mě máš pokud si platil přes paypal nebo kreditní kartu, teoreticky by po domluvě s podporou to šlo vyřešit podle čísla karty nebo paypalu, dalo by se tak ověřit že jsi vlastníkem účtu. Ale nevím jestli tohle steam umožňuje, u jiných účtů to tak šlo.
Já mám všechny důležité údaje včetně hesel a kontrolních otázek k mailům a dalším registracím dobře napsané a zamčené v trezoru, dávají si je ke mně i známí, aby měli jistotu že se jim nic podobného nestane. Nikdy se nespoléhej jen na svoji paměť 

"Král Lávra má dlouhé oslí uši, král je ušatec!
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
(pravil K. H. Borovský o cenzuře internetu)
Moje řeč
OT: Hlavně ale nemít pin na zadní straně kreditky 

- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Je rozdíl tam mít 30 her a pouze jednu. Pokud máš víc her, tak jim pošleš víc klíčů, případně se prokážeš kreditkou. Za zkoušku nic nedáš a myslím, že ti to heslo i dají, pokud jim pošleš naskenovaný CD-key a vedle toho třeba cedulku s datem a jménem účtu
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 20
- 26192
-
od domitea
Zobrazit poslední příspěvek
16 čer 2025 12:23