Crysis 2 -zamrznutie...

A vše kolem nich…
(tipy na hry zdarma, dojmy, novinky..prostě vše co vás napadne)

Moderátoři: beather, Mods_senior

peto.vac
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Crysis 2 -zamrznutie...

Příspěvekod peto.vac » 06 lis 2011 01:01

Neviem kde moze byt problem,ale ked hram Crysis 2,zamrzne mi comp a ostane farebna obrazovka-ako na prvyx dvox screenox,pripadne posledny obraz z hry-ako na poslednom screene...Skusal som preinstalovat hru,na inom wine,aj disku,stale to robi...Raz hram hodinu a urobito,inokedy po 5tix minutax...Presiel som na tejto zostave,aj tomto windowse Battlefield 3,aj Driver San Francisco (z tyx novsix hier) a tie isli bezproblemovo...Aj teraz si obcas zopakujem neaku misiu z BF 3 a ziaden problem nieje...Mam najnovsie ovladace na grafiku a pridavam neake screeny na upresnenie:
Obrázek
Obrázek
Obrázek

Nepomohlo ani nastavenie rozlisenia na 800x600 a grafiky na minimum,vypnutie V-SYNC a DX 11...

Ale pomohlo otvorenie bocnice na skrinke,co je celkom zaujimave,lebo prave na nej je 30cm vetrak...Je neaky soft,kde su vsetky teploty po kope,od procaku a cipu na doske,cez grafiku,pamate az po zdroj...???
SAMSUNG 24" LED FULL HD DTV
ASUS P7P55D-E; INTEL Core i7-860; AMD HD 6970 2 GB OC; CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600MHz; HDD 1,5 TB & WD 2 TB;EUROCASE MiddleTower;Corsair GS700 W;LOGITECH Z-5500 Digital
SET: Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard & Wireless IntelliMouse Explorer 2.0

Reklama
peto.vac
Level 1
Level 1
Pohlaví: Muž
Stav:

Re: Crysis 2 -zamrznutie...

Příspěvekod peto.vac » 10 lis 2011 18:33

Takze nebolo to otvorenim bocnice na skrinke,ale povysavanim PC,povysaval som ho,otvoril bocnicu a vypol svetlo na zdroji,bocnica je uz spat,svetlo je tiez zapnute,cize to povysavanie bolo napomocne...
SAMSUNG 24" LED FULL HD DTV
ASUS P7P55D-E; INTEL Core i7-860; AMD HD 6970 2 GB OC; CORSAIR Vengeance DDR3 2x4 GB 1600MHz; HDD 1,5 TB & WD 2 TB;EUROCASE MiddleTower;Corsair GS700 W;LOGITECH Z-5500 Digital
SET: Microsoft Wireless Desktop Elite Keyboard & Wireless IntelliMouse Explorer 2.0

Zpět na “Hry”