Brej večír,
dneska jsem konečně koupil nový NB. Starý je mi líto vyhodit. Uvažoval jsem, že bych na něj natahal nějaké velmi jednoduché hry pro mého dvouletého syna.
Stejda google nabídnul nějaké programy a hry, ale vše to bylo na pozdější věk.
Předem dík za nějaké, nejlépe odzkoušené, tipy.
Hry a aplikace pro nejmenší děti.
-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Hry a aplikace pro nejmenší děti.
Dvouroční ... není už na počítač moc starej? 

Taky si myslím že je to docela brzo, já začínal v pěti na Transport Tycoon a moje sestry začali hrát "až" v šesti a hrají především adventury typu Scooby-Doo
-
- Pohlaví:
Kdysi začínala dcera s Beruškou... Ale netuším, kde ji najdeš. Byly tam postavičky z ferdy mravence.
- Riviera kid
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
věřte mi, čím dýl ho budete držet od počítače dál, tím líp. na to bude mít času dost. ve dvou letech bych s tím teda fakt nezačínal
"Voda je mokrá, nebe je modrý, ženský mají tajemství."
Hlavně ve dvou letech nemůže pochopit co má pořádně dělat, sice je na spoustě hrách 3+, ale neviděl jsem tříleté dítě, co by nějakou hru hrálo. Většinou jsou o několik let starší a více méně to hraje rodič a dítě se jen dívá. Znám to jak z vlastní zkušenosti tak z toho, jak momentálně takto nějak hraji se sestrou 

ahoj, no ja jen napisu ze moje holka mala hraje na pc uz od 3 roku a to si i PC i zapnula :-)
to jen na okraj, momentalne mi chodi do 1 tridy a prisla se zajimavou strankou kde je mrda her jednoduchych i slozitejsich a kazdy si tam vybere. jestli mas notebook tak jsi asi taky pripojeny neustale na net ! a kdo dnes ne ?
tak koukni tam myslim ze je lepsi hrat online "picovinky" nez porad neco instalovat a nasledne mazat.
snad ti to pomuze.
http://www.friv.com
to jen na okraj, momentalne mi chodi do 1 tridy a prisla se zajimavou strankou kde je mrda her jednoduchych i slozitejsich a kazdy si tam vybere. jestli mas notebook tak jsi asi taky pripojeny neustale na net ! a kdo dnes ne ?

tak koukni tam myslim ze je lepsi hrat online "picovinky" nez porad neco instalovat a nasledne mazat.
snad ti to pomuze.
http://www.friv.com
-
- Pohlaví:
Nevím kdy je brzy a kdy pozdě pustit dítě k PC, ale naše málá Adélka si už PC umí zapnout od tří let, kliknout na prohlížeč a spustít nějakou onlajnovku.
Docela dobé hry měl svého času Špidla, byla jak pro ty nejmenší tak i pro trochu větší.
Docela dobé hry měl svého času Špidla, byla jak pro ty nejmenší tak i pro trochu větší.

-
- Level 2
- Pohlaví:
- Stav:
Tak můj syn bude mít dva roky v prosinci. Dneska si sám vyleze z postýlky a zapne televizi - né, že bych se tím chtěl nějak zvlášť chlubit, ale taková je zřejmě doba.
On teda rád "mačká tlačítka" a když se mu přes nějakou klávesovou zkratku podaří přepnout aktuálně prohlíženou webovou stránku na nějakou reklamu, tak je to "super."
Proto mě napadla nějaké jednoduchá aplikace, kdy by třeba mačkal písmenka a zobrazovaly se tématicky zaměřené obrázky doplněné třeba zvukem. :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Lis 2011 19:59) ---
PS: samozřejmě bych malého bral raději ven, ale bydlím políž Ostravy na bytě - a to se při dnešních podmínkách fakt nedá :/
On teda rád "mačká tlačítka" a když se mu přes nějakou klávesovou zkratku podaří přepnout aktuálně prohlíženou webovou stránku na nějakou reklamu, tak je to "super."
Proto mě napadla nějaké jednoduchá aplikace, kdy by třeba mačkal písmenka a zobrazovaly se tématicky zaměřené obrázky doplněné třeba zvukem. :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (16 Lis 2011 19:59) ---
PS: samozřejmě bych malého bral raději ven, ale bydlím políž Ostravy na bytě - a to se při dnešních podmínkách fakt nedá :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Aplikace pro analýzu videí
od pavel2010 » 24 bře 2025 21:20 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 4
- 4616
-
od pavel2010
Zobrazit poslední příspěvek
25 bře 2025 20:54
-
-
-
Mobilní aplikace ve stylu webové stránky
od bradto » 07 úno 2025 22:52 » v Programování a tvorba webu - 3
- 4328
-