Pojede battlefield 3 na NB s NVDIA geforce 520M, 1GB?
Pojede battlefield 3 na NB s NVDIA geforce 520M, 1GB?
ahoj, rozjedu na notebooku acer aspire 5742zg battlefield 3 ?? mam tady procesor intel pentium p6200 a 2graficke karty, integrovanou a NVDIA geforce 520M s 1GB a podporou direct 11.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 22 pro 2011 16:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Úprava nadpisu
Důvod: Úprava nadpisu
Re: battlefield 3
Přesně tak. Pokud máš rád požitek ze hry tak budeš leda tak zklamaný :/
Re: Pojede battlefield 3 na NB s NVDIA geforce 520M, 1GB?
muzu v tom pripade poprosit o radu jak a kde to mam nastavit aby se mi zvišilo fps, potažmo abych to rozjel ?? ja hru nainstaloval ale nejde mi rozjed. kliknu a nic....když snižim rozlišeni na 600*400 nebo tak nejak tak mi to hodi že mam slabou integrovanou grafiku, ale ja to potrebuju rozjet na te Nvdia, nevite nekdo jak to mam nastavit??
kdyš jsi otevřeš nastavení Nvidie -> tak vyber spravovat 3d nastavení -> nastavení programu vyber BF3 a nastav jsi u něj vysokovýkonný procesor Nvidia
|NB|Acer TimelineX 5830TG|DESKTOP|Intel Core i9 - 9900K, 16GB Kingstone Predator, GB RX 480,MSI 390Z ACE, Samsung 840EVO 120GB, Barracuda 3TB, SS Focus 850 Gold, Kraken X62, NZXT H500i
mam nastaveno a stale nejde..zde screen
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Klasická "funkčnost" Optimu... Zkus optimus vypnout v biosu a jet jen na dedikovanou GK
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Žbleky někdy to jde někdy ne ,já zatím nemám problém u optimusu i když u mojích ex jsem měl docela problém 

|NB|Acer TimelineX 5830TG|DESKTOP|Intel Core i9 - 9900K, 16GB Kingstone Predator, GB RX 480,MSI 390Z ACE, Samsung 840EVO 120GB, Barracuda 3TB, SS Focus 850 Gold, Kraken X62, NZXT H500i
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
M2 nespolupracuje vůbec se steamem a já jinak hry nekupuju, takže u mě vyhořel na plné čáře
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
ja jsem asi uplne blby, ale mne se do toho biosu nejde dostat..když behem bootovani mačkam f2 tak se sice nekam dostanu, ale tam skoro nic neni...jen nejake security a pak priority bootovani ale nic co by se podobalo tmu co jsem mel na starem PC na win XP....ted mam win 7 na mem NTB
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
OS a BIOS spolu opravdu nesouvisí. BIOS na noteboocích je opravdu ořezaný, přesto bys to tam mohl najít (já to tam má, ale není to pravidlem)
Ahoj, zkus aktualizovat Bios pokud tam nemáš nejnovější, možna ti to pomuže na přepinaní tech grafik v Biose, Mě u HP to pomohlo
MB /PRIME B760M-A WIFI D4 CPU /Intel i5 13400F 2.5 GHz + SilentiumPC Navis RGB 120 AiO RAM /Kingston HyperX Fury 24GB (Kit 2x8GB,2x4GB) 3200MHz DDR4 GPU /ASUS DUAL GeForce RTX 3060 Ti V2 O8G SSD /WD BLUE SSD SN550 250GB NVMe M.2 + WD Blue 3D NAND SSD 1TB PSU /Seasonic Focus GX-650 GOLD CASE /Zalman S5 Black OS /Windows 11 Pro 64Bit
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 426
-
od liborek
Zobrazit poslední příspěvek
18 črc 2025 17:08