Quake2 vs. WinXP a režim kompatibility
Quake2 vs. WinXP a režim kompatibility
Zkoušel jsem instalovat Quake2 na WinXP Prof. SP2, ale nerozjela se ani instalace. V běžících procesech byly nějaké dva ohledně 16bit prostředí nebo co; zkoušel jsem instalační program i v režimu kompatibility Win95,98 - a vůbec nic. Q2Demo si taky neškrtnul. Co s tím? 

Naposledy upravil(a) krtenek dne 04 lis 2006 19:04, celkem upraveno 1 x.
- liborek
- Level 5.5
- Pohlaví:
- Stav:
Nepojede,tedy mě jel na 98.Ten režim kompability jsem ještě za ty roky nepochopil.Co nejede na XP a jede na
98,tak ještě ani jednou!se mi nestalo,že by pomohl režim kompability.Nevysvětlil by tu někdo k čemu ta /podle mě/blbost je?Možná na nějaký programy kancelářský,ale určitě ne např.na hry.Pokud chce člověk nějaký starší věci tak jedině dva systémy na compu.No ,ale to už bude taky k h...u,jelikož jak se tu uvádělo tak na nový desky 98 nedáš.Jedině potom už dva počítače!!
98,tak ještě ani jednou!se mi nestalo,že by pomohl režim kompability.Nevysvětlil by tu někdo k čemu ta /podle mě/blbost je?Možná na nějaký programy kancelářský,ale určitě ne např.na hry.Pokud chce člověk nějaký starší věci tak jedině dva systémy na compu.No ,ale to už bude taky k h...u,jelikož jak se tu uvádělo tak na nový desky 98 nedáš.Jedině potom už dva počítače!!