Ahoj, mám takový problémek. Nefunguje zástupce internetové adresy po překopírovaní na USB flash disk. Normálně si prohlížím internet - uložím si na plochu zástupce (obvykle Youtube) např. v Google Chrome nebo Exploreru, zkusím ho použít a normálně funguje. Ale v momentě jak jej překopíruju na flashku tak vyskočí hláška " nelze najít aplikaci ". Když jej překopíruju zpět na plochu tak taky nefunguje a vyskočí stejná hláška. Jakoby se ten zástupce zničil. Potřebuju překopírovat tisíce odkazů z oblíbených položek (většinou hudební odkazy) jenže všechny se při kopírovaní zničí. Systém je Win Vista.
Díky za nějaký nápady.
Problém při kopírování
-
- Pohlaví:
Re: Problém při kopírování
Je nutné každý problém nazývat jako Problém?
Ty kopíruješ zástupce? Co vlastně potřebuješ?
Ty kopíruješ zástupce? Co vlastně potřebuješ?
Nemůže Ti fungovat, protože v okamžiku, kdy kopíruješ zástupce, měníš cestu k "originálu" a ten zkopírovaný zástupce nemá šanci ho najít. Zástupce musíš vytvořit vždy jen z originálu, jinak Ti fungovat nebude!
Trvalý BAN za trolling a dlouhodobé nerespektování pravidel fóra, duplicitní účty tohoto uživatele: satam, peyrac10, wattmetr, gracia (vydávání se za ženu), jamesbond, jamesbond1...
-
- Pohlaví:
Nebo jinak. Zástupce zkopírovaný na flešku ssebou nenese informaci /tedy zmíněnou cestu k/ o souboru.
Aha, tak to jsem netušil, takže to není problém ale má neznalost. Díkec
-
- Pohlaví:
Neodpověděl si mi co chceš dělat. Pokud máš oblíbenou stránku zkus CTRL+S to by mělo fungovat.
Hle, vyřešeno. V PC totiž u těch odkazů oblíbených položek nebyl přiřazený program pro otvírání. Tak jsem nastavil google a i když jsem to překopíroval na flashku tak to jede v pohodě.
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Bře 30, 2014 6:50 pm) ---
Ale zeptám se ještě na jednu věc když vás mám na drátě. Když dám uložit zástupce na plochu v google chrome (nástroje - vytvořit zástupce) tak se sice uloží ale po následovném otevření chybí adresní řádek a špatně se pak s tou webovkou pracuje - máte nějaké řešení?
--- Doplnění předchozího příspěvku (Ned Bře 30, 2014 6:50 pm) ---
Ale zeptám se ještě na jednu věc když vás mám na drátě. Když dám uložit zástupce na plochu v google chrome (nástroje - vytvořit zástupce) tak se sice uloží ale po následovném otevření chybí adresní řádek a špatně se pak s tou webovkou pracuje - máte nějaké řešení?
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 2643
-
od LukM
Zobrazit poslední příspěvek
19 říj 2024 14:03