Dobrý večer. Potřeboval bych odinstalovat tento software od HP kvůli upgradu z W8 na W8.1 . Program jako kdyby už v PC nemám ale v program files pořád složka ze soubory je a instalace W8.1 hlásí že mám program odinstalovat,hledal jsem na internetu a našel jsem podobné problémy ale nikdy jsem se nedohledal řešení. Prosím radu,předem děkuji :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Kvě 2014 19:18) ---
Žádná rada ? :O
HP ProtectTools Security manager Vyřešeno
Re: HP ProtectTools Security manager
Nainstaluj to znovu a pak to opět odeber, už by to mělo jít.. http://www.youtube.com/watch?v=7NEoPLpwggQ
(kompletně to vyčisti, pokud to nebude chtít odebrat, tak po vypínej jeho služby a pak to znovu odeber)
(kompletně to vyčisti, pokud to nebude chtít odebrat, tak po vypínej jeho služby a pak to znovu odeber)
Intel > nvidia > WD > Kingston > Seasonic > LG > XP <<< takhle nějak :) a zde např.: https://1url.cz/iriwZ (ta dívka tam to je dcera )
Re: HP ProtectTools Security manager
Určitě zkusím,děkuji za radu :)
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Kvě 2014 20:11) ---
Tak jsem nainstaloval,restartoval,dal jsem v odebrat programy na odinstalovat a ono to jenom zmizelo,žádné okno nic,tak jsem pc restartoval a je to zase v Program Files :/
--- Doplnění předchozího příspěvku (31 Kvě 2014 20:11) ---
Tak jsem nainstaloval,restartoval,dal jsem v odebrat programy na odinstalovat a ono to jenom zmizelo,žádné okno nic,tak jsem pc restartoval a je to zase v Program Files :/
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Barevná tiskárna HP LaserJet 4550HDN Resource manager Příloha(y)
od Radovan-kocour » 03 kvě 2025 22:22 » v Problémy s hardwarem - 6
- 4202
-
od Radovan-kocour
Zobrazit poslední příspěvek
04 kvě 2025 15:32
-
-
- 1
- 1615
-
od petr22