Bez zvuku Vyřešeno
-
- Pohlaví:
Re: Bez zvuku
Máš úžasně blbej nadpis. Dej sem do přílohy screen ze správce zařízení.
A také nám napiš co je to za nb, sám uznáš že na dotaz "nejede mi auto" těžko někdo poradí!!!
A také nám napiš co je to za nb, sám uznáš že na dotaz "nejede mi auto" těžko někdo poradí!!!
Notebook - Intel Core i5 4200M Haswell, 17.3" LED 1920x1080 antireflexní, RAM 8GB DDR3, NVIDIA GeForce GTX 765M 2GB, HDD 750GB 7200 otáček, DVD, WiFi, Bigfoot Killer LAN, Bluetooth 4.0, webkamera, HDMI, USB 3.0, SteelSeries podsvícená klávesnice, 6 článková klávesnice, Windows 8.1
- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Nejspíše máš chybné nastavení ve Zvuky a zvuková zařízení.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Ted sem to projel a nic tam není, i když dám třeba testovat stereo atd. nic není slyšet.
-
- Pohlaví:
Podívej se zda běží služba Zvuky systému Win, má být nastavena na Automaticky.
Když něco hraje tam mi ukazatele ve WIN ukazujou jakoby že to hraje.
-
- Pohlaví:
Koukni na tu službu a ne na nějakej ukazatel. Ten ti bude ukazovat i když z toho reproduktory vykucháš a hodíš do popelnice.
Našel jsem toto
- Přílohy
-
- fuuuu.png (10.07 KiB) Zobrazeno 572 x
Naposledy upravil(a) Myloš dne 04 zář 2014 15:16, celkem upraveno 1 x.
Důvod: Je prima, že vkládáš obrázky jako přílohu. Když z nich budeš navíc ořezávat zbytečné plochy, bude to dokonalé. ;-) Opraveno.
Důvod: Je prima, že vkládáš obrázky jako přílohu. Když z nich budeš navíc ořezávat zbytečné plochy, bude to dokonalé. ;-) Opraveno.
-
- Pohlaví:
NE !!!! Pravou myší tento počítač - spravovat - služby a aplikace - služby. Jako poslední je tam služby Zvuky systému Win.