Slideshow z fotek

...

Moderátor: Mods_senior

Fucza
Level 3.5
Level 3.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Slideshow z fotek

Příspěvekod Fucza » 05 úno 2015 14:16

Zdravím.
Byl jsem požádán, abych udělal nějakou prezentaci fotek na rodinnou oslavu. Kdysi jsem to dělal v MovieMakeru nebo v čem. Klasicky slidy (fotky, 2 fotky na sludu, pohyby objektů, text a doplněné hudbou). Mám trochu chuť i udělat u některých fotek to přiblížení na detail. Sháním asi nějaký software na toto jednorázové použití (nic víc od toho nečekám). Mám i koupený Pinnacle Studio 16, ale to se mi zas až tak vhodné na to nezdá. Ono by to (až na to přibližování a oddalování) zvládl obyčejný Powerpoint, ale to nechci. Poradíte nějaký jednoduchý program? Popř. v čem se dělají ty přibližováky? Nebo jak se to jmenuje, ať můžu hledat? Moc díky.
Naposledy upravil(a) Ltb dne 05 úno 2015 16:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto do vhodnější sekce

Reklama
guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Re: Slideshow z fotek

Příspěvekod guest » 05 úno 2015 14:21

Vzhledem k tomu že to nedělám, pak vyzkoušený program není, ale Google jich zná hafo - https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... ow&es_th=1

A sem tvůj dotaz nepatří, sem by patřil odkaz na dobrý program, který by si sem dal!

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 05 úno 2015 18:13

Fucza
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Fucza » 05 úno 2015 19:54

richchie: Díky. Vypadá do docela dobře. Je to zadarmo ke stažení? Shareware? Je tam i to zoomování (podle screenshotů). Osobní zkušenost? Ať to v tom nedělám a na závěr nejzjistím, že to třeba nejde uložit :-)

Fucza
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Fucza » 12 úno 2015 11:40

Takže jsem si to připravil v tom programu, co dal tip Richie. Jenže do toho jdou jen vložit mp3 a ty jedou za sebou. Nechci délu prezentace přizpůsobit hudbě ale naopak. Takže bych si potřeboval v nějakém programu vložit 3 stopy mp3 a podle prezentace je v různé doby ztišil či spustil. Používám Audacity, ale to není moc OK. Hudbu jsem chtěl stáhnout ve formě mp3 z YT, ale oba softwary, co jsem našel, tak zrovna to co potřebuji nestáhnou (Youtube to MP3 Convertor a Free Youtube to MP3 Converter). Zkoušel jsem i online, ale hned začal řvát Eset a bloknul to, tak to pokoušet nebudu. Za tipy díky.

Fucza
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Fucza » 12 úno 2015 16:24

K čemu mi bude PowerPoint? Prezentaci jsem už udělal v tom Ashampoo, teď řeším tu hudbu k tomu.

guest
Pohlaví: Nespecifikováno

Příspěvekod guest » 12 úno 2015 16:27

Protože tam by to možná šlo udělat.

Fucza
Level 3.5
Level 3.5
Stav:

Příspěvekod Fucza » 12 úno 2015 16:41

No nevím. Mám udělané efekty už u všech fotek a jenom k tomu vlastně potřebuju připlácnout mp3 přesné délky, která se bude skládat ze 3 písní. To myslím vyřeším nějak i v tom Audacity (i když tam je jen jedna stopa myslím, takže by se jedna píseň musela ztišovat a pak teprve druhá najíždět. Napadlo mě to udělat v Pinnacle Studio, jen budu muset prozkoumat, zda to půjde bez videa exportovat jako mp3. No vlastně nebo ještě můžu naimportovat tu vyexportovanou prezentaci v avi do Pinnaclu. Složité :-)

• Mohlo by vás zajímat
    Odpovědi
    Zobrazení
    Poslední příspěvek
  • Mazání fotek na google fotky
    od Kincl6 » 05 srp 2024 19:45 » v Vše ostatní (sw)
    0
    4222
    od Kincl6 Zobrazit poslední příspěvek
    05 srp 2024 19:45
  • Obnova fotek z SD karty, která není vidět v souborovém systému
    od simio.simsoft » 01 lis 2024 20:00 » v Problémy s hardwarem
    8
    3282
    od Speed_dead Zobrazit poslední příspěvek
    05 lis 2024 10:02

Zpět na “Vše ostatní (sw)”