Zdravím.
Byl jsem požádán, abych udělal nějakou prezentaci fotek na rodinnou oslavu. Kdysi jsem to dělal v MovieMakeru nebo v čem. Klasicky slidy (fotky, 2 fotky na sludu, pohyby objektů, text a doplněné hudbou). Mám trochu chuť i udělat u některých fotek to přiblížení na detail. Sháním asi nějaký software na toto jednorázové použití (nic víc od toho nečekám). Mám i koupený Pinnacle Studio 16, ale to se mi zas až tak vhodné na to nezdá. Ono by to (až na to přibližování a oddalování) zvládl obyčejný Powerpoint, ale to nechci. Poradíte nějaký jednoduchý program? Popř. v čem se dělají ty přibližováky? Nebo jak se to jmenuje, ať můžu hledat? Moc díky.
Slideshow z fotek
Slideshow z fotek
Naposledy upravil(a) Ltb dne 05 úno 2015 16:46, celkem upraveno 1 x.
Důvod: přesunuto do vhodnější sekce
Důvod: přesunuto do vhodnější sekce
-
- Pohlaví:
Re: Slideshow z fotek
Vzhledem k tomu že to nedělám, pak vyzkoušený program není, ale Google jich zná hafo - https://www.google.cz/webhp?sourceid=ch ... ow&es_th=1
A sem tvůj dotaz nepatří, sem by patřil odkaz na dobrý program, který by si sem dal!
A sem tvůj dotaz nepatří, sem by patřil odkaz na dobrý program, který by si sem dal!
-
- Master Level 9.5
- Pohlaví:
- Stav:
https://www.ashampoo.com/en/usd/pin/0866/multimedia-software/Ashampoo-Slideshow-Studio-HD-3
na jednorázovku by mohlo stačit.
na jednorázovku by mohlo stačit.
richchie: Díky. Vypadá do docela dobře. Je to zadarmo ke stažení? Shareware? Je tam i to zoomování (podle screenshotů). Osobní zkušenost? Ať to v tom nedělám a na závěr nejzjistím, že to třeba nejde uložit 

Takže jsem si to připravil v tom programu, co dal tip Richie. Jenže do toho jdou jen vložit mp3 a ty jedou za sebou. Nechci délu prezentace přizpůsobit hudbě ale naopak. Takže bych si potřeboval v nějakém programu vložit 3 stopy mp3 a podle prezentace je v různé doby ztišil či spustil. Používám Audacity, ale to není moc OK. Hudbu jsem chtěl stáhnout ve formě mp3 z YT, ale oba softwary, co jsem našel, tak zrovna to co potřebuji nestáhnou (Youtube to MP3 Convertor a Free Youtube to MP3 Converter). Zkoušel jsem i online, ale hned začal řvát Eset a bloknul to, tak to pokoušet nebudu. Za tipy díky.
K čemu mi bude PowerPoint? Prezentaci jsem už udělal v tom Ashampoo, teď řeším tu hudbu k tomu.
No nevím. Mám udělané efekty už u všech fotek a jenom k tomu vlastně potřebuju připlácnout mp3 přesné délky, která se bude skládat ze 3 písní. To myslím vyřeším nějak i v tom Audacity (i když tam je jen jedna stopa myslím, takže by se jedna píseň musela ztišovat a pak teprve druhá najíždět. Napadlo mě to udělat v Pinnacle Studio, jen budu muset prozkoumat, zda to půjde bez videa exportovat jako mp3. No vlastně nebo ještě můžu naimportovat tu vyexportovanou prezentaci v avi do Pinnaclu. Složité 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 0
- 4225
-
od Kincl6
Zobrazit poslední příspěvek
05 srp 2024 19:45