kopírovat data z PC do PC
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
kopírovat data z PC do PC
Dobrý den, prosím o radu, jak ze starého PC pod XP překopírovat data (programy, nástroje, hry, fotky, videa) do nového PC pod Win 7. Koupil jsem křížený síťový kabel, propojil místo NETu a vono nic. Nástroj Aktovka jsem pouze zapnul a jsem z něj jelen. Furt nevidím zdrojový HD, pouze síťovou ikonu na Commanderu. Nebo to mám zkusit přes USB? Dík za odpověď
-
- Pohlaví:
Re: kopírovat data z PC do PC
Pokud se nemýlím, pak návod na sesiťování dvou PC je v Články a návody.
Odesláno z mého MT15i
Odesláno z mého MT15i
Pokud se nemýlím, není ti toto ?!
www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=8&t=2172
Jsem na mobilu takže jsem to nečetl.
www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=8&t=2172
Jsem na mobilu takže jsem to nečetl.
CPU - Intel Core i7-9700K + Noctua NH-D14
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
MB - MSI MPG Z390 GAMING PRO CARBON
RAM - HyperX 16GB KIT DDR4 3200MHz
GPU - GeForce GTX 1070 GAMING X 8G
PSU - EVGA 650 GQ Power Supply
CASE - Fractal Design Define C TG
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Děkuji za odpověď, ale nedomnívám se, že mi pomůže. Já potřebuji pouze přenést obsah HD z jednoho PC na druhý.
Vyndat HDD ze starého a dát ho do nového, a jednoduše zkopíruješ co potřebuješ.
!POZOR!Programy, hry a vše co se instaluje kopírovat nedoporučuju nemuseli by fungovat správně radši je na nový PC nainstaluj, než abys kopíroval programy, hry apod. z jednoho na druhý HDD!POZOR!
!POZOR!Programy, hry a vše co se instaluje kopírovat nedoporučuju nemuseli by fungovat správně radši je na nový PC nainstaluj, než abys kopíroval programy, hry apod. z jednoho na druhý HDD!POZOR!
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
"Děkuji za odpověď, ale nedomnívám se, že mi pomůže. Já potřebuji pouze přenést obsah HD z jednoho PC na druhý."
Na to, abys prenesl obsah HD z jednoho pocitace na druhy po siti si tu sit musis nakonfigurovat - samo se to vazne neudela, musi se to nastavit rucne.
Na to, abys prenesl obsah HD z jednoho pocitace na druhy po siti si tu sit musis nakonfigurovat - samo se to vazne neudela, musi se to nastavit rucne.
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Opravdu nejsem tak moc odborník, takže síťový kabel ze zdroje dat mám strčit do routeru nebo ?
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2015 00:13) ---
Dík za upozornění na spouštěcí problémy. Chci ale vidět na novém PC to co chci kopírovat, tedy muziku, fotky
--- Doplnění předchozího příspěvku (23 Bře 2015 00:13) ---
rhsCZ píše:Vyndat HDD ze starého a dát ho do nového, a jednoduše zkopíruješ co potřebuješ.
Dík za upozornění na spouštěcí problémy. Chci ale vidět na novém PC to co chci kopírovat, tedy muziku, fotky
Spoj 2 kompy kabelem, nastav na jednom 192.168.1.10, na druhém 192.168.1.20, nasdilej složky, co mají být viditelne a na tom druhém kompu bys je mel videt
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Pokud máš router, tak stačí druhý PC k routeru připojit, nasdílet si jednu složku, která bude pro oba PC viditelná a kopíruješ vesele co potřebuješ.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
Chcete si nechat sestavit nový počítač?
-
- nováček
- Pohlaví:
- Stav:
Díky za odpověď, měl jsem oba PC propojené kabelem, NIC! Propojil jsem je přes router a NIC! Mám tady k dispozici ještě nějaký nástroj - Aktovka, zkouším to a vono furt NIC. Zkrátka vidím stále jen jeden PC a na mapě sítě hrdě psáno PC - Router - Internet. Dotaz na stav sítě - připojeno. Vím, že bych měl strčit aktovku i na druhý PC ale já ho furt nevidím? Kde dělám chybu?
-
- člen HW spec týmu
-
Elite Level 12
- Pohlaví:
- Stav:
Nastav jim stejnou skupinu.
Nikdy neříkej, že to nejde, protože se najde někdo, kdo o tom neví a udělá to!
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 3
- 2673
-
od petr22