Dobry den !! chcel by som si kupovať GTA 5 na pc preto by som sa chcel opýtat odborníkov či to vôbec rozbehnem 30 a viac fps a že či to vôbec rozbehnem :
Moj pc:
Procesor: Intel i5-4460 3.20 GHz
Ram : 8GB
Grafika: Intel HD Graphics 4600 (1100MHz) (integrovana)
Windows 7 64 bit
ak som ešte niečo potrebne zabudol stači ma na to opozorniť a ja to tam dopíšem
Rozbehnem GTA 5
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: Rozbehnem GTA 5
Imho ne kvůli integrovaný grafice. Pokud pořídíš grafiku vhodnou ke zbytku sestavy, tak bez problémů.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
Máš pravdu ale na novu grafiku niesú financie :((( rozbehol by som to na tejto bez lagou na uplne minimalne požiadavky ?
bohužel, s integrovanou grafikou je to opravdu bez šancí....minimální požadavky na GPU jsou NVIDIA 9800 GT - 1GB / AMD HD 4870 - 1GB
S tou grafikou nerozjedeš rozumně žádnou 3D hru, natož gta5
- Žbeky
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
S tou grafikou nerozjedeš rozumně žádnou 3D hru
Tak jak je možné, že jsem s ní GRID2 rozjel na fullHD s 30FPS a třeba thiefa na stejné snímky při 1366*768? Podle mě to spustí, jen ten zážitek bude úplně o ničem
V SZ řeším jen záležitosti týkající se fóra. Na prosby a žádosti o technickou podporu nereaguji. Díky za pochopení.
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
HiJackThis + návod - HW Monitor - Jak označit příspěvek za vyřešený - Pravidla fóra
Nevím, jak je to možné, ale já rozjedu min 5 let staré hry, a vše v děsné "rychlosti" .
No je ale fakt, ze ja mam noťas s i5-4200M, což je horsi cpu jak tazatele.
No je ale fakt, ze ja mam noťas s i5-4200M, což je horsi cpu jak tazatele.