Ahoj.
Mám problém s OBS (Open Brodcast Software - program na natáčení videií)
Dnes jsem chtěl natáčet League of Legends ale když jsem natáčel ( na 30 FPS) tak se mi hra seká ale když nenatáčím tak hra jede plynule.
Neporadili byste mi jak učinit natáčení plynulým ?
Děkuji.
Sekání při natáčení(OBS)
Re: Sekání při natáčení(OBS)
snížit nastavení kvality, rozlišení apod. záznamu v OBS
„Zeptáš-li se, budeš 5 minut vypadat jako blbec. Nezeptáš-li se, budeš blbcem po celý život.“
„Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít.“ - John Ronald Reuel Tolkien
„Je lepší být nenáviděn pro to, jaký jsi, než být milován pro to, co nejsi.“ - Kurt Cobain
https://rhscz.eu
https://github.com/rhsCZ
- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Co máš za HW?
Někdy pomůže nastavit affinitu (spřažení) - některá jádra přiřadit pro hru a některá pro OBS.
Někdy pomůže nastavit affinitu (spřažení) - některá jádra přiřadit pro hru a některá pro OBS.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
4TB + 4TB SATA Micron 5200 ECO
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
Periferie: Samsung Odyssey G9 Neo + 2x AOC AG271QG, Razer Deathadder, Ducky Shine7, Steelseries QcK+, Beyerdynamic MMX300, Valve Index
GTX 660
AMD phenom ii x4 965 Black edition
8GB Ram 1600
ASUS M5A97 R2.0 - AMD 970
550W Fortron zdroj
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Dub 2015 14:12) ---
Promiň jsem debil
Jak to mám udělat ? Děkuju
AMD phenom ii x4 965 Black edition
8GB Ram 1600
ASUS M5A97 R2.0 - AMD 970
550W Fortron zdroj
--- Doplnění předchozího příspěvku (17 Dub 2015 14:12) ---
satik píše:Co máš za HW?
Promiň jsem debil

- satik
- Level 6
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Ten procák nic moc na natáčení :)
Jinak to spřažení nastavíš ve správci úloh - klikneš na proces a dáš nastavit spřažení a pak nastavíš, na kterým jádru to může běžet.
Na některých čtyřjádrech se mi osvědčilo nastavit dvě vlákna pro hru a zbylý dvě vlákna pro OBS, jinak si lezou do zelí a hra i natáčení různě laguje apod.
Pokud ani to nepomůže, musíš snížit nastavení OBS nebo pořídit lepší procesor, za rozumný minimum považuju AMD FX 6300 nebo i5 4460.
Jinak to spřažení nastavíš ve správci úloh - klikneš na proces a dáš nastavit spřažení a pak nastavíš, na kterým jádru to může běžet.
Na některých čtyřjádrech se mi osvědčilo nastavit dvě vlákna pro hru a zbylý dvě vlákna pro OBS, jinak si lezou do zelí a hra i natáčení různě laguje apod.
Pokud ani to nepomůže, musíš snížit nastavení OBS nebo pořídit lepší procesor, za rozumný minimum považuju AMD FX 6300 nebo i5 4460.
PC: MSI RTX 4090 Suprim X, AMD Ryzen 9 7950x3D, ASUS Crosshair HERO X6670E, 64GB RAM@6000CL30, Fractal Define Torrent, Seasonic PRIME TX 1600W, SSD Seagate Firecuda 530 M2 2TB +
- Karrex
- Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
A máš natáčení nastavené přes NVidia GK? V nastavení by to mělo být jako Encoding... - NVENC . Či tak nějak.
Sestava v profilu.
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
Watercooling Club EXOverclocker@HWBot league rank#1 Aprilia Shiver Club BMW ///M Club
JJ přesně tak to mám
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
- 1
- 3075
-
od Mety