odinstalovaní procesu, který beží (VYŘEŠENO) Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

cedrela
nováček
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

odinstalovaní procesu, který beží (VYŘEŠENO)  Vyřešeno

Příspěvekod cedrela » 29 pro 2007 07:28

Dobrý den,

mohl by mi prosím někdo poradit co s procesem (několika soubory), které mi zbyly v počítači po odinstalování rodičovské aplikace. Tento proces stále běží. Jak se jej mám zbavit? Pravděpodobně se aktivuje již při startu systému. Otazka je, když jej natvrdo vymažu jestli se na něj počítač nebude při startu dotazovat (první bych, ale musel vědět jak jej vymazat). Jedná se o komponentu System Mechanic 7 - ioioServiceManager.exe. System Mechanic 7 - jsem již několikrát nainstaloval a pak odinstaloval, ale vždy mi po něm zůstalo plno souborů.

Díky
Cedrela
Naposledy upravil(a) cedrela dne 29 pro 2007 11:33, celkem upraveno 1 x.

Reklama
cedrela
nováček
Stav:

Příspěvekod cedrela » 29 pro 2007 09:08

Takže jsem to nakonec udělal tak, že jsem

si dal Správce úloh systému Windows - Procesy - Ukončit Proces
Vymazal soubory - Restartoval a CCleanerem vymazal v problémech registrů sdílené DLL týkající programu.
Myslíte, že jsem se toho System Mechanic 7 konečně definitivně zbavil a nebo je potřeba udělat ještě něco?

Díky za odpověď

Cedrela

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 pro 2007 10:50

Příště můžeš použít služeb dokonalejších programů, než co je ve Win. Jinak si myslím, že už budeš mít klid od toho prográmku.

Add Remove Plus! - Ve znamení dokonalé odinstalace
Obrázek

Advanced Uninstaller PRO 8.3-rozšiřující možnosti běžného nástroje pro odebírání programů z Windows. Obsahuje Startup manager pro kontrolu aplikací spouštěných po startu systému.exe
Obrázek

Absolute Uninstaller 2.0-propracovaná pomůcka pro odebírání aplikací ze systému Windows. Odstraní zapomenuté klíče v registrech a nesmazané soubory z pevného disku.exe
Obrázek

Ashampoo UnInstaller Suite 1.32-pro snadnou správu a kompletní odinstalovaní programů.exe
Obrázek

Total Uninstall 2.20-umožní monitorovat všechny změny v souvislosti s instalací nového software a provést kompletní odinstalaci.zip
Obrázek
Uninstall Manager 3.00.zip

Your Uninstaller 2006 5.0.0.338-Kompletně nahrazuje základního správce pro přidávání a odebírání softwaru ve Windows.exe
Obrázek

cedrela
nováček
Stav:

Příspěvekod cedrela » 29 pro 2007 11:29

Perfekt :D :D :D

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 29 pro 2007 12:00

ještě ti v seznamu chybí Smarty Uninstaller Pro 2007 , který používám a max. spokojenost :smile:
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 pro 2007 13:20

memphisto: Mrknu se, třeba ho mám už ve složce DOWNLOAD, tam nejdřív stahuju prográmky a až následně je třídím do INSTALL a hlouběji podle účelu a popisu. Jestli ne, zkusím doplnit. Díky.

memphisto
Guru Level 13
Guru Level 13
Stav:

pozdrav

Příspěvekod memphisto » 29 pro 2007 14:09

není zač.je to fakt parádní prográmek.je i přímo v češtině a zabírá minimum místa. po spustění projede kontrola a zobrazí všechny nainstalované programy v PC včetně aktualizací a skrytých systémových komponent.poté je lze odinstalovat pomocí přímo odinstalátoru této aplikace nebo odinstalovat silou. po odinstalování je provede kontrola pevného disku na přítomnost pozůstatků po programu a kontrola registru. poté lze všechny zbytky (registry,zástupce,zbytky)odstranit
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji

lipes11
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod lipes11 » 29 pro 2007 14:18

Zdar!!
.. a aby toho nebylo málo tak ještě jeden
je taky docela dobrej a free
http://www.slunecnice.cz/sw/revo-uninstaller/
hezkej den L.P.

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 pro 2007 17:44

lipes11: Díky. Už jsem si ho taky stáhl do sbírky :lol: Přemýšlím, že bych někdy v budoucnu až budu mít čas založil vlákna vždy se specifickým softwarem, stručným popisem, obrázkem a pak je jen doplňoval. Takže by to byl taky určitý FAQ software ...

lipes11
Level 1.5
Level 1.5
Stav:

Příspěvekod lipes11 » 29 pro 2007 19:50

..není vůbec za co, určitě by to byla skvělá pomůcka.. jaký máš zkušenosti s čístícíma programama, myslím typu CCleaner,WinASO reg.optimizer a tak.. to by zase docela zajímalo mě :smile: Nerad se hrabu v registrech a tyhle prográmky jsou někdy potřeba.. díky
L.P.

jkmaxfli
Level 4
Level 4
Stav:

Příspěvekod jkmaxfli » 29 pro 2007 19:56

Skvělý výběr utilit,ještě doplním opravu:YOUR UNINSTALLER 2006
YOUR UNINSTALLER 2008 = mnoho vylepšení+čeština

http://www.ursoftware.com/uninstaller.htm

:bigups: :bigups: :bigups:
► Zobrazit spoiler

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 29 pro 2007 22:03

lipes11: Zkušenosti s čistícími prográmky registrů nemám, to se musíš zeptat kolegů. Ale doporučuji opatrnost, asi před rokem, dvěma jsme na jiném fóru řešili plno problémů co napáchal podobný program.

jkmaxfli: Moje popisy programů beru přímo z názvů, někdy mám lepší popisek u starší verze nebo mám tolik tisíc různého softu, že to prostě nestačím aktualizovat, stejně plno programů jen skladuju na hardu. Proto si myslím, že si každý na Netu najde nejnovější verzi sám ... u některého softu vychází docela často nové verze a mění se leckdy ze dne na den.

P.S.: Stejně tak většinou netuším nebo mi je jedno, který program je free a který shareware. Často i shareware mají trialy a lze je solidně vyzkoušet nebo chvilkově používat. A často stojí za to, si takové programy sehnat, jsou sice placené, ale i dost dobré.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”