Freeware programky

...

Moderátor: Mods_senior

X
Elite Level 12.5
Elite Level 12.5
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod X » 05 led 2008 00:12

gena17: Tak nevím, jestli si děláš prdel :lol: Ale když tak si můžeš stěžovat na tu TV, co jsem to slyšel :lol:

Reklama
MTE
Level 1
Level 1
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod MTE » 05 led 2008 07:23

Rewqa píše:tak sem zvolil Xnview..kupodivu to ma skoro stejny ikonky jako ACDsee takze sem spokojen...stale ale premejslim nad tim vypalovacim softwarem

Nad vypalovacím softwarem nepřemýšlej, Ashampoo Burning Studio 6.5 nemá chybu (alespoň pro mne, prostého uživatele).
AMD Athlon 64 3200+; Asus K8V-XE; 512MB DDR 400MHz; Asus N6200TC128; Seagate Barracuda 320GB+80GB; Asus DRW-1608P2S; Lite-On SHD-16P1S; 350W

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 05 led 2008 09:19

Nebo je dobre si kupovat retail verze HW(vypalovacky,zvukovy karty),je u nich i SW,jinak jestli chces Free,tak jiz vyse zminene.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

lipes11
Level 1.5
Level 1.5
Pohlaví: Nespecifikováno
Stav:

Příspěvekod lipes11 » 05 led 2008 09:39

Zdar!!
Docela dobrá kombinace je AVG 7.5 antivir a AVG antispyware..obojí rezidentně..nehádaj se/taky proč když jsou z jedný stáje :D / L.P.

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 05 led 2008 13:14

To Magnat:Zapomněl jsem dodat ,že mám jen COMODO Antispam.V NODU jsem dal (IMON) no notification-nekontrolovat mail,ale dělá to stále.COMODO3 nemám.
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.
Pokud budete spokojeni , můžete podpořit naše forum:Podpora fóra

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 06 led 2008 15:34

Hm to je zvlastni,bohuzel tuto kombinaci nemam a ani jsem nemel,vzdy se nejlepe radi ze zkusenosti,ja jsem si se svoji kombinaci ochranych SW taky zazil sve,zkus to poresit i na foru Noda(urcite tam bude slovensko/ceska cast).
Jinak ted si "ocuchavam" free programky a musim ricc ,ze me mile prekvapily VLC,XN-View a take sjme narazil na programek ultimatezip,ktery mozan u me nahradi jiz roky pouzivany winrar,ktery je ale placeny.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 06 led 2008 16:42

Ten COMODO3 je taky na spam?Že bych vyhodil COMODO Antispam a dal tam 3.Ale bude to asi stejně dělat bordel, ale Tobě to teda jde?
Při práci s programy HJT, ComboFix,MbAM, SDFix aj. zavřete všechny ostatní aplikace a prohlížeče!
Neposílejte logy do soukromých zpráv.Po dobu mé nepřítomnosti mě zastupuje memphisto , Žbeky a Orcus.

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 06 led 2008 17:11

No nvm co presne obsahuje FW C3,ale vse v jednom to nebude(preci jen ho nemam jeste celeho probadaneho),kazdopadne antispam maji dnes snad skoro vsechny antivirove programy,jestli se nepletu?No nebo mozna ne otazkou je jestli ho nema Nod,pak ho od comoda nepotrebujes .
Ale ted koukam an jejich stranky nasel jsem tam FW,antivirus,Comodo Anti-Malware a pak programy ktere moc neznam jako Email Security Certificate,Website Authentication,ale zadny primo antispam jsme tam zatim neobjevil,kazdopadne ani moc nechapu funkcnost tech predchozich.

-Friedrich Nietzsche-

jaro3
člen Security týmu
Guru Level 15
Guru Level 15
Stav:

RE:

Příspěvekod jaro3 » 06 led 2008 18:44

Mám NOD 2.70, starší ten to nemá.Kontroluje maily ,ale jen na viry.

Rewqa
Moderátor
Master Level 9
Master Level 9
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Rewqa » 06 led 2008 19:13

Vyzkousim ten Comodo antispam, kterej maj na strankach.
ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Příspěvekod Magnat » 06 led 2008 19:52

Mno ted taky na to koukam,on neni na starnce comodo.com,ale na jine,docela zarazejici,take ho vyzkousim...

-Friedrich Nietzsche-

ymorduur
Level 3
Level 3
Stav:

Příspěvekod ymorduur » 06 led 2008 20:25

Na vypalovani muzes vyzkouset treba CDBurnerXP. Ja ho pouzivam misto NERA a jsem s nim spokojen.
Naposledy upravil(a) ymorduur dne 07 led 2008 11:11, celkem upraveno 1 x.

Zpět na “Vše ostatní (sw)”