Přidělení zvukového výstupu k jednotlivým programům

...

Moderátor: Mods_senior

ivosidlik
Level 2.5
Level 2.5
Pohlaví: Muž
Stav:

Přidělení zvukového výstupu k jednotlivým programům

Příspěvekod ivosidlik » 06 bře 2016 14:23

Ahoj,

řeším teď jeden problém a na internetu nemůžu najít řešení (asi to špatně hledám nevím) nastíním problém :
Mám 2 zvukové karty jednu na Z. desce a druhou v USB. chtěl bych mít nastavenou jako výchozí samozřejmě zvukovku v pc (5.1) ale to youtube nedá takže když hraju a chci si pustit zvlášť hudbu v prohlížeči tak mi hraje jalově přes 5.1 potřeboval bych nějak přesměrovat zvukový výstup z chromu do usb zvukovky (pokud ji nastavim jako vychozi tak samozřejmě funguje ale potom neslyším když zamnou někdo jde :-D )
Děkuji za každou radu :-)

pozn. mám Windows 7
zákl. deska MSI 970 gaming
USB zvuk. Akai EIE pro
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to

Reklama
richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Re: Přidělení zvukového výstupu k jednotlivým programům

Příspěvekod richchie » 06 bře 2016 14:51

V chrome ti nikdy 5.1 fungovat nebude.Je to kvalitou prohlížeče.Používej něco,co má jádro firefoxu a zvukovou kartu co umí 3D.

ivosidlik
Level 2.5
Level 2.5
Stav:

Příspěvekod ivosidlik » 06 bře 2016 15:14

to samozřejmě chápu a proto potřebuju chrome přesměrovat na usb výstup kde mám zapojenou stereo zvukovku jinak bych si musel každou písničku kterou si chci poslechnout stáhnout (u přehrávače lze nasměrovat jiný výstup) a nebo nastavit usb jako primár na výstupu a to je značně nepohodlné pokud to děláš pořád dokola
nikdy neříkej že něco nejde, protože vždycky se najde blbec přijde a udělá to

richchie
Master Level 9.5
Master Level 9.5
Stav:

Příspěvekod richchie » 06 bře 2016 15:19

ivosidlik píše:to samozřejmě chápu a proto potřebuju chrome přesměrovat na usb výstup kde mám zapojenou stereo zvukovku jinak bych si musel každou písničku kterou si chci poslechnout stáhnout (u přehrávače lze nasměrovat jiný výstup) a nebo nastavit usb jako primár na výstupu a to je značně nepohodlné pokud to děláš pořád dokola

V prohlížeči je stereo.Pokud karta neumí virtuální zvuk tak ti to stejně nepůjde 5.1.No a přepínání se u prohlížeče nevyhneš.Jestli jsi projel tohle forum tak by ti možná mohlo pomoci tohle vlákno.
http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=107&t=133636&hilit=Rychl%C3%BD+v%C3%BDb%C4%9Br+za%C5%99%C3%ADzen%C3%AD+pro+p%C5%99ehr%C3%A1v%C3%A1n%C3%AD

Zpět na “Vše ostatní (sw)”