Dobrý den,
delší dobu používám na pracovní stanici W7 a jsem opravdu spokojen. PC funguje jak má, všechno spustím všechno funguje a nic nepadá. Nové na pracovním NB s Win 8.1 se hodně trápím, neustále mi instalace programů píše chyby, věci padají, sekají se a HW notebooku není nejhorší. Chci se zeptat, jestli tedy funguje servise key z W8 na W7. Pokud ne, existuje nějaký opravný patch na tento windows nebo něco podobného? Aktualizace jsem všechny nechal stáhnout a nainstalovat, ale jsou s tím věčné problémy
Dodatečně přidáno po 2 minutách 14 vteřinách:
Jedná se o https://www.comfor.cz/notebooky-pc/note ... sd-mdp-usb
Licence z W8.1 přenést na W7?
Re: Licence z W8.1 přenést na W7?
Dobrý den,
zpětně by to jít nemělo (tj. 8.1 -> 7), ale pořád je tu možnost (ačkoliv to Microsoft už nedává najevo) upgradu na Windows 10 (které na tom budou určitě líp jak W7 a W8.1 - mluvím z vlastní zkušenosti).
zpětně by to jít nemělo (tj. 8.1 -> 7), ale pořád je tu možnost (ačkoliv to Microsoft už nedává najevo) upgradu na Windows 10 (které na tom budou určitě líp jak W7 a W8.1 - mluvím z vlastní zkušenosti).
Opravny patch na Windows 8.1 se jmenuje Windows 10 a lze pouzit stejnou licenci.
Licencni klic od Windows 8 samozrejmne pouzit nejde na Windows 7, navic licence bude nejspis OEM
vazana na zakladni desku pocitace.
Licencni klic od Windows 8 samozrejmne pouzit nejde na Windows 7, navic licence bude nejspis OEM
vazana na zakladni desku pocitace.
Nad tím jsem přemýšlel, ale už od nového roku je tato služba zpoplatněná ne?
Stahni ISO Windows 10 nejnovejsi build, rozpakuj ho na disk a spust instalaci.
Například tento článek tvrdí, že pořád jde: https://www.techradar.com/news/windows-10-free-upgrade-is-still-alive-and-kicking-in-2018
Osobně jsem ale nezkoušel.
Osobně jsem ale nezkoušel.
Naposledy upravil(a) kwogate dne 20 bře 2018 15:37, celkem upraveno 1 x.
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
přechod na W10 pořád eště bezplatně funguje dle zkušeností mnoha uživatelů tady na fóru...
Zkusím, díky za rady, nevím jestli bych měl na nový dotaz zakládat nové téma, ale chci se zeptat jestli mi poradíte jak je to s nabíjením a udržení kvality baterie u nových NB.
Přesněji tento Dell XPS 13 nejslabší verze má dobrou baterii, poradíte mi jak zacházet s baterií tak aby ji zůstala životnost co nejdelší? Tedy jestli ji nabíjet ideálně od úplného vybití, nebo raději pokud to je možné tak častěji nabíjet.
Přesněji tento Dell XPS 13 nejslabší verze má dobrou baterii, poradíte mi jak zacházet s baterií tak aby ji zůstala životnost co nejdelší? Tedy jestli ji nabíjet ideálně od úplného vybití, nebo raději pokud to je možné tak častěji nabíjet.
- xbs
- Elite Level 12.5
- Pohlaví:
- Stav:
co člověk to názor, ale obecně častějš nabíjet (v rozmezí 10-90%) a ideálně nechodit do extrémů, hlavně co se týče úplnýho vybití...
Nevíte jak zjistit, zda li má tento nb to co mají Macbooky? Resp. napojil jsem Macbook Air 2016 do sítě s 95% baterky, baterie se nabila do 100% a poté se odpojil chod přes baterii a nb fungoval jako stolní pc a fungoval přímo síť - zdroj a tím se nekazila baterie. Mají to už nějaké klasické NB mimo Apple? Pokud ano, je možné že to má i tento Dell? Děkuji
Snad kazdy notebook co jsem kdy videl se napaji z adapteru pokud je zapojen a akumulator se nevybiji.
Pokud se tak nedeje, tak je spatne nastavene rizeni spotreby.
Vyjimkou budou snad jedine nejake osizene lacine kusy, kde adapter nestaci na napajeni pri plne zatezi.
Pokud se tak nedeje, tak je spatne nastavene rizeni spotreby.
Vyjimkou budou snad jedine nejake osizene lacine kusy, kde adapter nestaci na napajeni pri plne zatezi.
Třeba laciný ThinkPad X220
HP Elitebook 845 G8 (Ryzen 5650U, 32GB RAM, WD SN570 1TB, 14" fullHD IPS) + HP USB-C G5 Essential + 29" LG 29UM65 + 22" Eizo S2202W
-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
com.android.documentsui - jak přenést z jiného zařízení
od MK_Vs » 06 pro 2023 11:49 » v Mobily, tablety a jiná přenosná zařízení - 0
- 3661
-
od MK_Vs
Zobrazit poslední příspěvek
06 pro 2023 11:49
-
-
-
Nejde klíč. Po Upgrade Hardware zmizela licence Windows.
od Minapark » 09 zář 2024 16:54 » v Windows 11, 10, 8... - 22
- 2778
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
16 zář 2024 10:47
-