GIMP Vyřešeno
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
GIMP Vyřešeno
Dnes jsme si hral v tomto programu a zdarne jsme si vytvoril to, co jsme potreboval. Pote jsme chtel udelat jeste nejake upravy a zde jsme narazil, jedna se o toto: Mam v obrazku vlozene urcite texty a chci tyto texty upravit/smazat, ale nemuzu zaboha prijit na to jak je opetovne oznacit, abych s nimi mohl opetovne pracovat. Jakmile zmacknu ikonku pro text, tak se oznaceni automaticky prepne na posledni vytvoreny text. Doufam tedy, ze nejsme tady jediny, kdo pracuje v Gimp, predem dik za rady.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-
- Koja
- Level 4.5
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: GIMP
Jestli to máš pořád rozdělené na vrstvy /každý text = vlastní vrstva/, tak by to neměl být problém .. vyber vrstvu s tím textem, který chceš změnit, vyber ikonku pro text a klikni na ten text /na nějaké písmeno třeba/ a mělo by to jít upravit. Jestli už tam ty vrstvy nemáš a máš to všechno dohromady v jedné, tak to neupravíš 

Everybody lies so don't trust anyone. :)
- Magnat
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: GIMP
Diky pro priste budu chytrejsi, na to ze zde existuji jakesi vrstvy jsem prisel az tehdy, kdy jsem patral po netu, kazdopadne jsem zase o neco zkusenejsi 

"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"
-Friedrich Nietzsche-
-Friedrich Nietzsche-