GIMP Vyřešeno

...

Moderátor: Mods_senior

Magnat
Level 3
Level 3
Pohlaví: Muž
Stav:
Kontakt:

GIMP  Vyřešeno

Příspěvekod Magnat » 11 kvě 2008 18:58

Dnes jsme si hral v tomto programu a zdarne jsme si vytvoril to, co jsme potreboval. Pote jsme chtel udelat jeste nejake upravy a zde jsme narazil, jedna se o toto: Mam v obrazku vlozene urcite texty a chci tyto texty upravit/smazat, ale nemuzu zaboha prijit na to jak je opetovne oznacit, abych s nimi mohl opetovne pracovat. Jakmile zmacknu ikonku pro text, tak se oznaceni automaticky prepne na posledni vytvoreny text. Doufam tedy, ze nejsme tady jediny, kdo pracuje v Gimp, predem dik za rady.
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Reklama
Koja
Level 4.5
Level 4.5
Stav:
Kontakt:

Re: GIMP

Příspěvekod Koja » 11 kvě 2008 19:02

Jestli to máš pořád rozdělené na vrstvy /každý text = vlastní vrstva/, tak by to neměl být problém .. vyber vrstvu s tím textem, který chceš změnit, vyber ikonku pro text a klikni na ten text /na nějaké písmeno třeba/ a mělo by to jít upravit. Jestli už tam ty vrstvy nemáš a máš to všechno dohromady v jedné, tak to neupravíš :?
Everybody lies so don't trust anyone. :)

Magnat
Level 3
Level 3
Stav:
Kontakt:

Re: GIMP

Příspěvekod Magnat » 11 kvě 2008 22:46

Diky pro priste budu chytrejsi, na to ze zde existuji jakesi vrstvy jsem prisel az tehdy, kdy jsem patral po netu, kazdopadne jsem zase o neco zkusenejsi :bigups:
"Pro zdravé jsou největším nebezpečím nemocní, silným hrozí zkáza nikoli od silnějších,nýbrž od těch nejslabších"

-Friedrich Nietzsche-

Zpět na “Vše ostatní (sw)”