3D a jednoduše???? jde to???
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
3D a jednoduše???? jde to???
zdravím přemýšlel jsem a zjistil jsem že umět ve 3D by se mi mohlo někdy hodit tak jsem se rozhodl se to naučit. Zkoušel jsem blender,sketchup a všeljaké podobné tvořiče ale stejně jsem dokázal udělat maximélně ty nejjednoduší tvary (v blenderu ani to ne). Nezná někdo nějaký opravdu primitviní program se kterým by se naučilo i takové dřevo jako já?
- Rewqa
- Moderátor
-
Master Level 9
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Re: 3D a jednoduše???? jde to???
Dneska se na Stahuj.cz objevil program DAZ Studio. Více info v odkazu.
PS: Koukni se na screeny sou tam fakt pěkný 3D slečny

ASUS TUF Gaming B550-PLUS | Ryzen 5 3600 | ASUS ROG Strix GTX 1070 OC | 32GB Kingston DDR4 | Be Quiet! Pure Power L8 500W | Corsair 230T Graphite Series
Pravidla PC-Help
Pravidla PC-Help
- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Zdravím, tak tohle přesně řeším i já. Zvolil jsem 3ds MAX ( stojí kolem 120 000:-)) Ale půjčil mi ho známý. Ale bez váhání jsem si koupil literaturu a budu se učit. Zkoušet různé tipy, které jsou na webech. (3dscena.cz) Zkoušel jsem tehdy taky nějaké prográmky, ale prostě bez nějakého návodu to nejde. Byl jsem neustále " v lese " To je můj osobní názor. Zkus koupit tu knížku ( stojí cca 350 ) a máš to nejlepší. Nemusíš si lámat hlavu na texturach atd., tam je to pěkně vysvětleno a skoro hned to pochopíš.
Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- tanatos
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
Rewqa píše:Dneska se na Stahuj.cz objevil program DAZ Studio. Více info v odkazu.
skoušl sem - je to na **** kdyz chceš nejaké lepci veci tak musis koupit. j vec cca 1$ a to je pro me zbytecne kdy teprve zacinam
N!cholai píše:Zdravím, tak tohle přesně řeším i já. Zvolil jsem 3ds MAX ( stojí kolem 120 000:-)) Ale půjčil mi ho známý. Ale bez váhání jsem si koupil literaturu a budu se učit. Zkoušet různé tipy, které jsou na webech. (3dscena.cz) Zkoušel jsem tehdy taky nějaké prográmky, ale prostě bez nějakého návodu to nejde. Byl jsem neustále " v lese " To je můj osobní názor. Zkus koupit tu knížku ( stojí cca 350 ) a máš to nejlepší. Nemusíš si lámat hlavu na texturach atd., tam je to pěkně vysvětleno a skoro hned to pochopíš.
do toho se mi zrovna 2x nechce

- N!cholai
- Level 3
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
To máš pravdu.. Platit 120 000:-) nebo kolik, to opravdu ne. Já mám štěstí, že mi to strejda půjčí
Jinač bych na to šetřil celý život. Ale za pořádné peníze, kvalitní materiál. 

Pravý smysl úspěchu je v pomoci druhým.
NICOLAS CAGE
NICOLAS CAGE
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
jednoduše to určitě nejde.musíš mít na to předpoklady a fůry a fůry času.nejlepší je opravdu nějaká začátečnická kniha či číst články na netu. v první řadě se to chce seznámit pořádně s uživatelským prostředím toho programu a pak se teprve do něčeho pouštět, protože každý návod předpokládá alespoň částečnou znalost toho prostředí a ovládání
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
určitě to jednoduše nejde , tak jako všechno musíš cvičit a trénovat. Ale ze těchto prográmků je pro tebe asi Blender nejlepší ( za jedno není tak složitý jako 3dsmax, Maya, XSI ...atd. a taky je o dost levnější
) Moje doporučení zní, najdi si na netu tutoriály na blendera a jeď podle nich od těch promitivních začátků jako je seznámení s BLender UI atd.. až se dostaneš k mapování a renderům ... chvilku to určitě zabere ale je to dobrý způsob jak se s programem naučit

- Pic
- Moderátor
-
Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Jednoduše to jde, ale až se to dobře naučíš a to již jednoduché není. Bez učení to prostě nejde, neb žádný učený z nebe ještě nespadl.
Přečti si pravidla tohoto fóra! Přečetl jsi si nejprve manuál? Piš tak, abychom Ti rozuměli! Na SZ neodpovídám na požadavky řešení Vašich problémů s PC!
Nic není dokonalé, ani člověk!
Nic není dokonalé, ani člověk!