Ahoj nemáte nějaké doporučení na prohlížeč (nikoliv editor) DWG souborů z AutoCadu?
Jde mi o zobrazování stavebních výkresů a jejich následný tisk.
Nejlépe aby byl freeware a česky (není podmínkou).
Předem díky.
Prohlížeč DWG Free - jaký???
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
Re: Prohlížeč DWG Free - jaký???
proč si nestáhneš jeden addon( nevím teď název) a neukládáš je do PDF a z něj se pak mnohem líp tiskne 

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Zase lenost?
Stačilo se strejdy gůgla zeptat – na slovo dwgview našel řadu odpovědí a když jsem koukal na první z nich, tak tam píšou, že AutoCAD Drawing Viewer is a free utility for viewing AutoCAD drawing files.
Stačilo se strejdy gůgla zeptat – na slovo dwgview našel řadu odpovědí a když jsem koukal na první z nich, tak tam píšou, že AutoCAD Drawing Viewer is a free utility for viewing AutoCAD drawing files.
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
a pro ty co umeji jen cesky tam pisou co??
(ja jsem hlavne chtel, aby me chodili emaily, ze tu je nova zprava, takze muj prispevek neberte moc vazne, i kdyz by me trochu zajimalo co to tam je napsany;)..)
(ja jsem hlavne chtel, aby me chodili emaily, ze tu je nova zprava, takze muj prispevek neberte moc vazne, i kdyz by me trochu zajimalo co to tam je napsany;)..)
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
2x (2x2048) RAM (1333MHz); ATI HD6850 1GB; 22" + 24" LG;
Vertex4 128GB + Samsung 1TB + 3TB; Samsung SH-s183l;
tiskárna Kyocera TASKalfa 250ci
Pepas píše:a pro ty co umeji jen cesky tam pisou co??
Jestli myslíš mnou citovanou větu „AutoCAD Drawing Viewer is a free utility for viewing AutoCAD drawing files“, tak té rozumím i já, který se anglicky nikdy neučil a nejsem s to se domluvit:
AutoCAD Drawing Viewer je free utilita pro prohlížení souborů vytvořených v AutoCADu
A jinak – pokud jde o výsledky v češtině – opět stačí položit vhodný dotaz a ve výsledcích opět jako první freeware: http://www.studna.cz/2718/Free-DWG-Viewer/
- mmmartin
- Moderátor
-
Elite Level 10
- Pohlaví:
- Stav:
Pepas píše:...ja jsem hlavne chtel, aby me chodili emaily, ze tu je nova zprava, ...
Ty ti chodí automaticky, pokud dole pod příspěvkem zaškrtneš možnost "Upozornit mě, přijde-li odpověď"
ASUS Prime Z390-P / Hexa Core Intel core i5 Coffee Lake-S / Gigabyte GeForce GTX 650 Ti / FORTRON BlueStorm Bronze 80PLUS / W 11
Prohlížeč nevím, ale pokud bys chtěl převádět:
Acme CAD Converter 4.3.1 SW 2,4MB konvertor souborů z AutoCADu (DXF a DWG) do BMP, GIF,JPEG, DXF, DWG, SVG , PDF atd.exe
Solid Converter DWG 1.1 build 54-převod výkresů ve formátu DWG a DXF do vektorových PDF souborů vysoké kvality.exe
Acme CAD Converter 4.3.1 SW 2,4MB konvertor souborů z AutoCADu (DXF a DWG) do BMP, GIF,JPEG, DXF, DWG, SVG , PDF atd.exe
Solid Converter DWG 1.1 build 54-převod výkresů ve formátu DWG a DXF do vektorových PDF souborů vysoké kvality.exe
- foto1977
- Level 2.5
- Pohlaví:
- Stav:
Miloši vidím, že se snažíš být zde na fóru za chytrolína, ale zatím nic moc co?
K věci:
jak jsem psal čekal jsem "doporučení" vycházející z praktického používání.
Hledat na googlu není žádné umění.
Pokud bych chtěl postupně instalovat 20 programů, testovat je a vyselektovat si ten co potřebuji
tak bych zde nezakládal toto vlákno.
Právě jsem čekal jak někdo napíše, že používá ten či onen X program a má s ním dobré zkušenosti
jak z hlediska kvality vykreslování tak kompatibility (né každý prohlížeč umí např. soubory z autoCadu 2007 či
tak z hlediska možnosti tisku či konverze do PDF.
Je mi líto, že na českém netu se vždy v každém fóru najde nějaký chytrolín který chytračí s trapnou radou
hledat na googlu aniž by si pozorně přečetl zadání a evidentně nemá k tématu co říci.
Jinak díky za ostatní příspěvky.
Ještě jednou: jde mi hlavně pro prohlížení stavebních výkresů z AutoCadu a jejich následný tisk.
Předem dík za věcné příspěvky.
K věci:
jak jsem psal čekal jsem "doporučení" vycházející z praktického používání.
Hledat na googlu není žádné umění.
Pokud bych chtěl postupně instalovat 20 programů, testovat je a vyselektovat si ten co potřebuji
tak bych zde nezakládal toto vlákno.
Právě jsem čekal jak někdo napíše, že používá ten či onen X program a má s ním dobré zkušenosti
jak z hlediska kvality vykreslování tak kompatibility (né každý prohlížeč umí např. soubory z autoCadu 2007 či

tak z hlediska možnosti tisku či konverze do PDF.
Je mi líto, že na českém netu se vždy v každém fóru najde nějaký chytrolín který chytračí s trapnou radou
hledat na googlu aniž by si pozorně přečetl zadání a evidentně nemá k tématu co říci.
Jinak díky za ostatní příspěvky.
Ještě jednou: jde mi hlavně pro prohlížení stavebních výkresů z AutoCadu a jejich následný tisk.
Předem dík za věcné příspěvky.
foto1977 píše:Je mi líto, že na českém netu se vždy v každém fóru najde nějaký chytrolín který chytračí s trapnou radou hledat na googlu aniž by si pozorně přečetl zadání a evidentně nemá k tématu co říci.
Ono to nejspíš bude tím, že je na českém netu spousta chytrolínů, kteří na googlu nehledají, respektive nejsou s to položit vhodný dotaz.
Jestliže's chtěl pouze osobní zkušenosti, dalo se to napsat trochu srozumitelněji, aby tomu dokázali porozumět i takoví chytrolíni jako já.
A konec konců – co ti brání postupně instalovat 20 programů, testovat je a vyselektovat si ten co potřebuješ?
A třeba i ve virtuálním počítači, aby sis nezasvinil registry?
- Pepas87
- Level 4
- Pohlaví:
- Stav:
- Kontakt:
mmmartin píše:Ty ti chodí automaticky, pokud dole pod příspěvkem zaškrtneš možnost "Upozornit mě, přijde-li odpověď"
to kouzelny tlacitko, jsem prave nemoh najit, ja ho hledal nekde primo v prispevku a ne az dole, ale uz jsem ho nasel, tak nebudu vkladat zbytecny "postrehy"
Asus M4N68T; AMD Athlon X3 450 (3,2GHz);
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pokud by ses podíval pořádně, tak pro každou verzi CADU existuje ten addon na konverzi do PDF. nevím ale jak se jmenuje, protože s CADem jsem už přes rok nedělal. zkusím se mrknout jak se jmenuje.
btw. Myloš má pravdu. člověk je líné stvoření.kdyby jsi alepoň trochu zahledal, tak ke každému programu máš dostatečný popis a pod ním většinou komentáře uživatelů, tak nevím, kde je problém
btw. Myloš má pravdu. člověk je líné stvoření.kdyby jsi alepoň trochu zahledal, tak ke každému programu máš dostatečný popis a pod ním většinou komentáře uživatelů, tak nevím, kde je problém

PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
taky sem hledal něco podobnyho na stavebni vykresy a našel jsem od Autodesku freeware program VOLO VIEW EXPRESS, na prohlížení je celekm v pohodě a dá se z něj i v pohodě tisknout . Da se stahnout bud na strankach Autodesk nebo kdekoliv jinde 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
prohližeč událostí id 1796 chyba Příloha(y)
od walderan » 01 dub 2025 15:58 » v Problémy s hardwarem - 9
- 3963
-
od walderan
Zobrazit poslední příspěvek
04 dub 2025 15:42
-
-
- 2
- 5582
-
od HelFix