nezbedný program Vyřešeno
nezbedný program
Zdravim, před několik měsíci jsem si naistaloval Corel WinDVD Plus 9 trial aby se mohl podívat ne jeden film. Od té doby my jen tak leželv kompu a nedávno jsem si ho opět všiml,ale bylo už to trial už vypršel tak jsem ho chtěl vyhodit a "povedlo se",skoro. Po WinDVD není v PC ani stopy, ale pokaždé když PC zapnu tak se mi začne Windows hned spouštět instalaci WinDVD a skončí to tím že nemá správný soubor WinDVD.msi že mám zadat cestu k tomuto souboru aby mohl pokračovat tak dám Storno,proběhne Stornování... a po ukončení to jde znova a několikrát dokola a musím to ukončit přes Správce úloh a i to někdy nepomuže a občas se mi to objeví třeba po půl hodině serfování po netu. Pls pomozte, dik předem za všechny odpovědi 

Re: nezbedný program
Jak jsi ho "vyhodil"?
X píše:Jak jsi ho "vyhodil"?
Normálně odinstaloval
Mrkni MS Configem, co ze zbytků WinDVD se ti spouští po startu. Nejspíš nějaký instalátor/hlídač nových verzí/aktualizací/registrace.
- memphisto
- Guru Level 13
- Pohlaví:
- Stav:
pročistil jsi pak pořádně registry?
PRAVIDLA PC-HELP.CZ, PRAVIDLA sekce HijackThis, HijackThis návod, Memtest, CCleaner
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
Logy z programu HijackThis neposílejte prosím přes SZ, ale vkládejte je do patřičné sekce. Děkuji
X píše:Mrkni MS Configem, co ze zbytků WinDVD se ti spouští po startu. Nejspíš nějaký instalátor/hlídač nových verzí/aktualizací/registrace.
Mohl bys si mi poradit kde bych ten MS Config našel,tyhle věci nedělám každý den

memphisto píše:pročistil jsi pak pořádně registry?
Nevím, jak moc jeu tebe pořádně,ale už jsem nechal několikrát projet registry TuneUp Utilities 2007 a ještě používám CCleaner
Ve startu dáš Spustit--> a tam do řádku napíšeš msconfig .
-
- Pohlaví:
Asi by to chtělo pročistit registry manuálně.
Do Spustit napsat regedit a Enter. Potom CTRL+F a zde napsat WinDVD a vše co to najde odstranit.
Do Spustit napsat regedit a Enter. Potom CTRL+F a zde napsat WinDVD a vše co to najde odstranit.
A já doplním, když nejsi až tak znalý (MS Config):

Re: nezbedný program Vyřešeno
Takv MS config jsem to nenašel, ale manuální pročištění registrů pomohlo(byl tam jenom jeden soubor) Tak díky za pomoc a zase někdy 

-
- Mohlo by vás zajímat
- Odpovědi
- Zobrazení
- Poslední příspěvek
-
-
Program na hledání poškozených souborů JPG Příloha(y)
od Rosta_Kolmix » 09 lis 2024 11:01 » v Design a grafické editory - 2
- 4492
-
od Minapark
Zobrazit poslední příspěvek
15 lis 2024 11:04
-
-
-
Jaký program pro zpracování videa je nejlepší?
od zuzana3 » 13 kvě 2025 08:48 » v Programy ke stažení - 7
- 5721
-
od buchtik
Zobrazit poslední příspěvek
14 kvě 2025 12:20
-
-
- 4
- 3359
-
od RostislavC